O hairstylist της Zendaya αποκάλυψε τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει το ασύλληπτο 70’s updo στα μαλλιά της!

Η Zendaya είναι η νεότερη γυναίκα που έχει κερδίσει βραβείο Emmy και η χαρά της είναι ανείπωτη. Εκτός από μία εξαιρετική ηθοποιός όμως είναι και fashion -beauty icon.

Σε κάθε της εμφάνιση μας αφήνει άφωνες ακόμη κι όταν είναι σπίτι της για να παρακολουθήσει την απονομή με τον ιδιαίτερο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η φετινή των

Emmys.

Στο πλάι της είχε την οικογένεια και την ομάδα της μεταξύ των οποίων ήταν και οι beauty experts. H Zendaya υιοθέτησε δύο διαφορετικά hairstyles. Υπεύθυνος ήταν ο celebrity hairstylist, Larry Sims που από τη μία μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα sleek low bun και στη συνέχεια ένα 70’s updo με απίστευτο όγκο στην κορυφή και τις curtain bangs σε πρώτο πλάνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Larry Sims (@larryjarahsims) στις 21 Σεπ, 2020 στις 12:13 μμ PDT

Ο Sims αποκάλυψε τα δύο προϊόντα που χρησιμοποίησε προκειμένου να δημιουργήσει το look. “Ξεκίνησα με το Flawless by Gabrielle Union Shine Heat Protection Spray και το Flawless by Gabrielle Union Detangling Leave-In-Conditioner σε νωπά μαλλιά” είπε ο hairstylist.

Στη συνέχεια τύλιξε τα μαλλιά της σε μεγάλα ρόλει ώστε να δημιουργήσει έξτρα όγκο και αφού τα αφαίρεσε τα μάζεψε σε έναν ψηλό κότσο χρησιμοποιώντας ψεύτικες αφέλειες. 

Από εμάς είναι φυσικά ένα μεγάλο ΝΑΙ. Από εσάς;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Το χρώμα στα νύχια της Hailey Bieber είναι ό,τι πιο γλυκό και ανατρεπτικό για το Φθινόπωρο!

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούν οι beauty experts στα παρασκήνια των fashion shows!

Keywords
Τυχαία Θέματα