Τι σημαίνει «τέλεια σχέση» για κάθε ζώδιο; (Μέρος ΙI)

Για κάθε ζώδιο η φράση «τέλεια σχέση» σημαίνει κάτι διαφορετικό. Αυτό που για τους Κριούς είναι τέλειο μπορεί να μην είναι καθόλου ωραίο και ιδανικό για έναν Λέων. Δες παρακάτω τι σημαίνει «τέλεια σχέση» για κάθε ζώδιο.

Πριν λίγες ημέρες είδαμε τι σημαίνει «τέλεια σχέση» για τους Κριούς, τους Ταύρους, τους Διδύμους, τους Καρκίνους, τους Λέοντες και τους Παρθένους.

Σήμερα θα εκετάσουμε τα υπόλοιπα ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

#Ζυγός
Μπορεί στα μάτια σου ένας Ζυγός να φαίνεται πολύ cool και καθόλου απαιτητικός άνθρωπος αλλά στην πραγματικότητα οι Ζυγοί είναι τα πιο απαιτητικά ζώδια. Θέλουν σε μια σχέση αρμονία και να νιώθουν καλά σε αυτήν σε όλα τα επίπεδα.

#Σκορπιός
Ο Σκορπιός δεν πρόκειται να νιώσει καλά μέσα σε μια σχέση αν δεν είναι καλά στα οικονομικά του. Τα χρήματα και ο έρωτας είναι για αυτόν σημαντικά στοιχεία για να νιώσει καλά μέσα σε μια σχέση.

#Τοξότης
Ο Τοξότης θέλει να νιώθει εντελώς ελεύθερος ακόμα και μέσα σε μια σχέση. Δεν τον νιάζει τίποτα άλλο τόσο πολύ όσο τα να μην νιώθει κανενός είδους καταπίεση.

#Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως μετράει την επιτυχία τους βάση του τι έχει καταφέρει να αποκτήσει στη ζωή του. Αυτό το χαρακτηριστικό του τον κάνει να μην μπορεί εύκολα να νιώσει πλήρης.

#Υδροχόος
Ο Υδροχόος δεν μπορεί να νιώθει καλά μέσα σε μια σχέση αν δεν επικοινωνεί με τον σύντροφό του. Για αυτό η επικοινωνία είναι το Α και το Ω!

#Ιχθύς
Αν ρωτήσεις έναν Ιχθύ τι σημαίνει για αυτό «τέλεια σχέση» θα δυσκολευτεί πολύ να σου απαντήσει. Για αυτόν έχει σημασία να νιώθει ήρεμος και ψύχρεμος και να μην είναι με κάποιον που τον κάνει να νιώθει ανασφάλεια.

Διαβάστε ακόμα: Τι σημαίνει «τέλεια σχέση» για κάθε ζώδιο; (Μέρος Ι)

σημαίνει για την ερωτική σου ζωή η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ιχθύ;

Ιχθείς: 3 λόγοι που θα σε πείσουν να τους δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία

Keywords
Τυχαία Θέματα