Κατερίνα Διδασκάλου: Αποκαλύπτει για τις Άγριες Μέλισσες και τη σχέση της με την Έλλη Τρίγγου

Η Κατερίνα Διδασκάλου με αφορμή τη νέα της παράσταση μίλησε στο Πρωινό για το νέο της ρόλο, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις Άγριες Μέλισσες και την τεταμένη σχέση της της Μυρσίνης με την Ασημίνα.

«Στις Άγριες Μέλισσες ο κόσμος ξέρει τι έχει συμβεί και οι ήρωες όχι. Είναι καταπληκτικό εύρημα! Κάθε φορά επαναλαμβάνεται αυτό το μοτίβο, η τραγική ειρωνεία. Όλοι θεωρούν ημίτρελη

τη Μυρσίνη που επιμένει. Εγώ τη Μυρσινή την αγαπώ πολύ ως ρόλο, έχει τόσα επίπεδα. Το πιο ακραίο που έχω ακούσει για την σχέση της Μυρσίνης με την Ασημίνα είναι «Θα την βασανίζεται πολύ ακόμη;».

«Όχι απλώς έχουμε γίνει φίλες με την Έλλη τρίγγου, αλλά όταν έχεις τόσο συγκρουσιακές σκηνές, δεν γίνονται, αν δεν είσαι τόσο καλά με τον άλλον», ανέφερε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός μίλησε ακόμα για την αφή της Ολυμπιακής φλόγας το 1984 και τα λόγια που της είχε πει τότε η Μελίνα Μερκούρη, ενώ αποκάλυψε τι ήταν στην προηγούμενη της ζωή. «Πρόσεξε γιατί αν δεν την κάνουμε εδώ, θα την πάρουν για πάντα στην Ελβετία. Θα χάσουμε και αυτό από την πατρίδα μας. Η αφή έγινε με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας γιατί μου έλεγαν «Θα σε πετροβολήσουμε».

Δείτε όσα είπε στη συνέντευξή της:

Διαβάστε ακόμα:

Βαλέρια Χοψονίδου: Οι τρυφερές φωτογραφίες με τη νεογέννητη ανιψιά της!

Η εξομολόγηση της Ελισάβετ Σπανού: «Πέρασα μεγάλο ψυχολογικό ζόρι, κλείστηκα στο σπίτι»

Δεν φαντάζεστε ποια μπαίνει στο My style rocks! Είναι πρώην συνεργάτιδα της Μενεγάκη…

Keywords
Τυχαία Θέματα