Τι να κάνεις όταν ένας Κριός σε αγνοεί- Τα δραστικά μέτρα που πρέπει να πάρεις

Αυτό το συναίσθημα της απόρριψης σε κανέναν άνθρωπο δεν αρέσει. Αν αυτός που σε αγνοεί και σε απορρίπτει είναι ένας Κριός, σου έχουμε μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να τον κάνεις να αλλάξει γνώμη για εσένα και να αρχίσει να σου φαίρεται καλύτερα.

#1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να αποδεχτείς ότι ο Κριός που σε ενδιαφέρει σε αγνοεί. Δεν υπάρχει λόγος να του στέλνεις 100 μηνύματα και να τον ρωτάς αν όντως σε αποφεύγει. Αποδέξου το και στη συνέχεια προσπάθησε να σκεφτείς μερικούς λόγους για

τους οποίους θα μπορούσε ίσως να σε αποφεύγει.

#2. Ένα πράγμα που απεχθάνονται οι Κριοί είναι το να τους κυνηγάνε. Όταν δεις ότι σε αποφεύγει φανερά άφησέ τον για λίγο στην ησυχία του. Να είσαι σίγουρη πως όταν νιώσει πως θέλει να μιλήσει μαζί σου θα το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη.

#3. Τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου και εκείνος θα το εισπράξει! Αν έκανες κάτι και τον θύμωσες ζήτησε συγνώμη απλά, λιτά και με αυτοπεποίθηση. Αν απλά βαρέθηκε να κάνετε παρέα τότε απλά δείξ’του ότι δεν σε νιάζει. Είναι σημαντικό να καταλάβει ότι είσαι ένα άτομο ανεξάρτητο που δεν τον έχεις καθόλου ανάγκη (ναι! ακόμα και αν εσύ νιώθεις χάλια μακριά του).

#4. Προσπάθησε να του δείξεις ότι σέβεσαι αυτό που νιώθει. Αν τύχει να βρεθείτε από κοντά κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου ώστε να του δώσεις να καταλάβει (με πλάγιο τρόπο) ότι σέβεσαι τα συναισθήματά του.

#5. Συνήθως όταν ένας Κριός σε αγνοεί είτε έκανες ένα λάθος, είτε τον πλήγωσες, ή τον αγνόησες πρώτη ή του στέρησες την ελευθερία. Όποιος και αν είναι ο λόγος ζήτα συγνώμη και άφησέ τον να έρθει αυτός κοντά σου αν το θέλει. Αν δεν το θέλει πάρε την απόφαση να προχωρήσεις παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα: Να τι πρέπει να προσέξεις τα Χριστούγεννα…σύμφωνα με το ζώδιό σου (Μέρος Ι)

Να τι πρέπει να προσέξεις τα Χριστούγεννα…σύμφωνα με το ζώδιό σου (Μέρος ΙΙ)

Τα μυστικά για να κάνεις δικό σου έναν Σκορπιό μια για πάντα!

Keywords
Τυχαία Θέματα