Ξέσπασε ο Γιώργος Μαυρίδης κατά των συνωμοσιολόγων για το εμβόλιο του κορονοϊού

Το προηγούμενο διάστημα ο Γιώργος Μαυρίδης νόσησε από κορονοϊό και μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί, καθώς είχε βαριά συμπτώματα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Secret των Παραπολιτικών και στη Σάσα Σταμάτη, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Πέρασα ακόμα μια περιπέτεια υγείας, όπως έχω περάσει πολλές. Δεν με επηρέασε σε κάτι. Έχω μάθει στα δύσκολα και προχωράω. Πέρασα μια αρρώστια και όλα καλά. Αφού δεν διασωληνώθηκα, είμαι κομπλέ”.

Σήμερα, με δημοσίευση που έκανε μέσω Instagram ξέσπασε κατά των συνωμοσιολόγων για το εμβόλιο του κορονοϊού και έστειλε το δικό του μήνυμα.

“Να

έχεις στήσει παγκόσμια πλεκτάνη με μια πανδημία που θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη και θα στερήσει την ελευθερία τους. Θα έχεις καταστρέψει οικονομικά εκατομμύρια επιχειρήσεις για να πλουτίσει ένας. Θα έχεις ετοιμάσει το μεγαλύτερο κόλπο με εμβόλια τσιπάκια, που θα αλλάξουν το DNA. Θα είσαι έτοιμος να ολοκληρώσεις το έργο σου και ξαφνικά να σε ανακαλύπτει ο Μπάμπης και η Μαρία από την Άνω Ραχούλα ότι χθες δεν έβαλαν φάρμακο σε ζωντανή σύνδεση στη τηλεόραση αλλά φυσιολογικό ορό. Μη σου τύχει τέτοιο κακό δηλαδή.”, έγραψε.

Δείτε τη δημοσίευσή του:

Διαβάστε ακόμη:

Θοδωρής Μαραντίνης: Η εγκυμοσύνη που ανακοίνωσε μέσω Instagram!

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά: Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Keywords
Τυχαία Θέματα