Τι να φορέσεις τον Ιανουάριο όταν νιώθεις πως έχεις βαρεθεί όλα τα ρούχα στην ντουλάπα σου

Βρισκόμαστε ελάχιστες μέρες μετά τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και είναι λογικό να είμαστε λίγο πιο σφιγμένοι οικονομικά μετά από τα ρεβεγιόν. Μπορεί φέτος να περάσαμε πιο λιτές γιορτές λόγω της πανδημίας αλλά και πάλι τα έξοδά μας τα κάναμε! Έτσι, μπορεί να μην νιώθουμε ακόμα σε mood να κάνουμε νέες αγορές. Γι’αυτό και εμείς σου ετοιμάσαμε μια λίστα με τα outfits που μπορείς να δημιουργήσεις με τα ρούχα που ήδη έχεις στην ντουλάπα

σου ώστε να ανανεώσεις το στιλ σου αρκετά.

#1. Φόρεσε τα πιο φαρδιά πουκάμισα που έχεις στην ντουλάπα σου ως φορέματα (βάλε ένα σορτς από κάτω για να νιώθεις πιο ασφαλής) και συνδύασέ τα με over- the- knee boots και ένα κομψό blazer.

#2. Φόρεσε όλα τα it κομμάτια που αγόρασες τους προηγούμενους μήνες…σε ένα look. Δηλαδή συνδύασε το λευκό σου πουκάμισο με μια καζάκα και chunky boots και ολοκλήρωσε το look με το αγαπημένο σου τζιν.

#3. Αξιοποποίησε ακόμα και τα ρούχα που δεν συνηθίζεις να φοράς στην καθημερινότητά σου. Τα πιο βραδινά κομμάτια γίνονται πρωινά και τα φοράμε όλες τις ώρες της ημέρας.

#4. Xρησιμοποίησε κομμάτια που έχεις πολύ καιρό να φορέσεις και συνδύασέ τα με πιο μοντέρνα ρούχα και αξεσουάρ. Κάνε mix & match συνδυασμούς και δημιούργησε ενδιαφέροντα look.

#5. Δοκίμασε να βάλεις το παντελόνι σου μέσα από τις μπότες σου, όπως συνηθίζουν να κάνουν αρκετές fashionistas. Oλοκλήρωσε το συγκεκριμένο look με ένα μακρύ ή κοντό puffer jacket και είσαι έτοιμη!

#6. Ντύσου από πάνω μέχρι κάτω με ρούχα σε παρόμοιους τόνους. Δοκίμασε ένα outfit σε γήινες αποχρώσεις και είμαι σίγουρη πως θα εντυπωσιαστείς με το αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμα: To trend που φοράνε ξανά και ξανά όλα τα fashion girls αυτόν τον Χειμώνα

Δείτε πως φοράνε το λευκό παντελόνι μέσα στο Χειμώνα τα πιο stylish κορίτσια του Instagram!

Η Taylor Hage μας δείχνει τα 5 χειμερινά looks που θέλουμε να αντιγράψουμε άμεσα!

Keywords
Τυχαία Θέματα