Τι να φορέσεις όταν νιώθεις πως δεν έχεις να φορέσεις τίποτα (VIDEO)

H γνωστή You Tuber Naomi Boyer μας δείχνει σε αυτό το βιντεάκι της στο κανάλι της τι να φορέσεις όταν νιώθεις πως δεν έχεις τίποτα να φορέσεις. Στο παρακάτω βίντεο θα δεις τα key pieces που χρειάζεσαι για να μπορείς να δημιουργείς ωραία looks εύκολα και γρήγορα χωρίς κόπο. Ποια είναι τα basics κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου;

#1. Κάθε ντουλάπα θα πρέπει να έχει ένα μαύρο office look που θα αποτελείται

από μαύρο παντελόνι, τοπ και μαύρο blazer. Αυτό το look μπορείς να το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ σε πάρα πολλές περιστάσεις.

#2. Ένα στενό τζιν και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες είναι επίσης 2 κομμάτια που μπορούν να συνδυαστούν άπειρες φορές μεταξύ τους και να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

#3. Τα τζιν και τα δερμάτινα jackets αποτελούν επίσης μια καλή επένδυση που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση να αποφασίσεις ποιο πανωφόρι να επιλέξεις κάθε φορά σε μια βραδινή ή πρωινή έξοδο.

#4. Αν έχεις 2-3 πουλοβεράκια στην ντουλάπα σου τότε μπορείς να κοιμηθείς ήσυχη γιατί συνδυάζοντάς τα με τζιν, με κολάν ή παντελόνια μπορείς να δημιουργήσεις άπειρα looks.

Δες μερικά ακόμα basic κομμάτια που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου για να έχεις πάντα επιλογές στο τι να φορέσεις.

Διαβάστε ακόμα: Ο οίκος Valentino συνεργάζεται με τη Birkenstock και το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει

Keywords
Τυχαία Θέματα