Θρίλερ με τα δυο αγνοούμενα κοριτσάκια που διασώθηκαν από τη φωτιά-Τι δηλώνει ο πατέρας τους;

Οι 9χρονες Βασιλική και Σοφία Φιλιπποπούλου αγνοούνται από την περασμένη Δευτέρα, μετά τη πυρκαγιά που ξέσπασε στην Ανατολική Αττική.

Η υπόθεση έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, καθώς τα δύο κορίτσια φαίνεται πως αν και διασώθηκαν, παραμένουν αγνοούμενα. Ο πατέρας τους, Γιάννης Φιλιππόπουλος, ανέφερε πως παρακολουθώντας τηλεόραση και σε πλάνα που προβλήθηκαν στον Alpha, αναγνώρισε τα κοριτσάκια του πάνω σε ένα σκάφος.

Στο συγκεκριμένα σκάφος υπήρχαν άτομα που διασώθηκαν από τις φλόγες και μεταφέρονταν στο λιμάνι της

Ραφήνας. Στα πλάνα δίπλα από τις κόρες του Γιάννη Φιλιππόπουλου βρίσκεται ένας άντρας. Μάλιστα, ο εν λόγω κύριος, εντοπίστηκε και Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο newsit.gr ότι σε κατάθεση του στο στο αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας είπε στους αστυνομικούς ότι τα παιδιά στα οποία στέκεται δίπλα την ώρα της διάσωσης είναι τα δικά του.

Παρόλα αυτά, ο πατέρας των κοριτσιών δηλώνει σίγουρος ότι είδε τα παιδιά του. «Μέσα από ένα βίντεο το οποίο προβλήθηκε σε τηλεοπτικό σταθμό διακρίναμε το ένα πρόσωπο της μιας μου κόρης, αφού το προσωπάκι της άλλης μου κόρης είναι σκεπασμένο με έναν κύριο από πίσω να τις βοηθάει. Είμαι σίγουρος ότι τα δύο από τα τέσσερα παιδιά που παρουσιάζονται στα πλάνα, είναι τα δικά μου», δήλωσε στην εκπομπή Alpha Ρεπορτάζ.

Αναμένονται εξελίξεις!

Διαβάστε ακόμη:

Έκκληση από τη πεθερά της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη: “Η τελευταία φράση που άκουσα από τον Δημήτρη ήταν…”

Keywords
Τυχαία Θέματα