Θοδωρής Μαραντίνης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε μια ανάρτηση στα social media που ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους.

Συγκεκριμένα, ο frontman των Onirama δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο ενός νοσοκομείου. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, ο τραγουδιστής φαίνεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι, έχοντας ορό στο χέρι του.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης

έγραψε στο Story του «Καλή Ανάσταση», μήνυμα που μαρτυρά πως μάλλον θα περάσει και τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος νοσηλείας του Θοδωρής Μαραντίνη.

Πριν από μερικές μέρες, ο γνωστός τραγουδιστής έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρω1νου» και -μεταξύ άλλων-  μίλησε για τα παιδιά του, τον τρόπο διαχείρισης των διαφωνιών μετά από ένα διαζύγιο, ενώ ταυτόχρονα απάντησε και στο αν θα παντρευόταν ξανά στο μέλλον.

Όσον αφορά στο σενάριο να παντρευτεί ξανά, ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε: «Σε τρεις μήνες γίνομαι 45. Δεν αποκλείουμε το γεγονός ενός δεύτερου γάμου οι χωρισμένοι. Απλά είναι μια απόφαση που οφείλουμε να πάρουμε στη δεύτερη φάση της ζωής μας. Στη ζωή είναι ανόητο να λες ποτέ».

«Από τη στιγμή που γινόμαστε γονείς, όλοι θέλουμε το καλό των παιδιών μας. Έτσι κι αλλιώς φεύγουμε από το εγώ και πηγαίνουμε στο εμείς. Ατυχίες, λάθη και κακές στιγμές μπορεί να υπάρξουν, το θέμα είναι πως θα τις διαχειριστούμε», ανέφερε στη συνέχεια.

Και κατέληξε: «Εμένα σκοπός μου ήταν πάντα να τις διαχειριστώ ενός των πυλών και λυθεί οποιαδήποτε διαφωνία έχει υπάρξει. Σημασία έχει να λύνεται και να μην επηρεάζει τα παιδιά. Πολλές φορές στενοχωριέμαι και δεν είναι στο χέρι μου».

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Χριστόπουλος -Ανίτα Μπραντ: «Εισακούστηκαν οι προσευχές μας και αποκτήσαμε ένα δεύτερο παιδί»

GNTM: Στο νοσοκομείο πρώην παίκτρια του reality μόδας -«Η ζωή είναι σκληρή»

5 έξυπνες ιδέες για να φτιάξεις ένα όμορφο γραφείο σε ένα μικρό σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα