Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Συνέντευξη με τον Woody Allen στη Βενετία

Μία πολύ ξεχωριστή συνάντηση είχε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, καθώς έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον Woody Allen με αφορμή τη νέα ταινία του, η οποία θα είναι στα γαλλικά.

Οι

δύο άνδρες είχαν μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους και να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του τις σκέψεις του για τον Woody Allen αλλά και την ταινία του.

Όσα έγραψε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για τη συνέντευξη με τον Woody Allen

«WOODY is back! Πιστεύει φουλ στην τύχη, είναι φριχτός μουσικός, κατά τη γνώμη του, έχει μια άποψη για την αγγαρεία στο γάμο, λέει αν η 50η του ταινία θα είναι και η τελευταία, και εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει άλλη μια- θα είναι στην Αθήνα ή αλλού?

Στα μέρη μας ο Γούντι Άλεν έρχεται για την πρεμιέρα του Γυρίσματα της Τύχης στις 8/9 στην Αίγλη Ζαππείου και για να παίξει κλαρινέτο την επομένη. Και χαίρεται πολύ γιατί έχει ξαναέρθει οικογενειακώς και πάντα το απολαμβάνει. Δείτε σύντομα απόσπασμα της κουβέντας μας στο @megatvcom

Α ναι, η ταινία είναι στα γαλλικά, παίζει η #loudelaage ο #melvilpoupaud και η υπέροχη #valerielemercier και είναι μυστηριοαισθηματογουντιαλεντική τελείως, κυλάει σα νεράκι, από τις καλές του- και τα γαλλικά της πάνε πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Koutsogiannopoulos (@theodorekoutsogiannopoulos)

Διαβάστε ακόμα:

Σοφία Δανέζη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δε μου χρωστάει και δεν του χρωστάω»

Έλενα Γαλύφα για «Shopping Star»: «Κανείς δεν περίμενε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα…»

Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της ξεκίνησε τον παιδικό σταθμό -«Το στομάχι μου είναι κόμπος»

Keywords
Τυχαία Θέματα