Θλίψη: Πέθανε πρωταγωνιστής της σειράς «Φιλαράκια» σε ηλικία 59 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο ο θάνατος του James Michael Tyler γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Γκάνθερ» της αγαπημένης σειράς «Τα Φιλαράκια». Ο διάσημος ηθοποιός έσβησε σε ηλικία 59 ετών ύστερα από σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Ο James Michael Tyler το 2018 είχε διαγνωστεί με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη, ο οποίος στη συνέχεια έκανε μετάσταση

στα οστά, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να μην μπορεί να περπατήσει. Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες, όταν οι ηθοποιοί της σειράς έκαναν reunion, o «Γκάνθερ» δεν είχε καταφέρει να δώσει το παρών.

«Ο Tyler έφυγε ήσυχα, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάνατζέρ του στην επίσημη ανακοίνωσή του. Η είδηση του θανάτου του στενοχώρησε βαθιά όσους τον γνώριζαν. Οι συμπρωταγωνιστές του στα «Φιλαράκια» θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν μέσα από τα social media.

Η Jennifer Aniston έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Τα Φιλαράκια δεν θα ήταν τα ίδια χωρίς εσένα. Σε ευχαριστώ για τα γέλια που έφερες στη σειρά και στις ζωές μας. Θα μας λείψεις τόσο πολύ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Διαβάστε ακόμα:

Δέσποινα Βανδή: Σε κρητικό γλέντι με τον Βασίλη Μπισμπίκη μετά το τέλος του J2US (βίντεο)

Επίθεση με βιτριόλι: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον εισαγγελέα η υπόθεση

Γιώργος Τσαλίκης: Ανατροπή με ΣΚΑΪ -Ποιο show του πρότειναν να παρουσιάσει μετά τη δικαστική διαμάχη τους;

Keywords
Τυχαία Θέματα