Θλίψη: Πέθανε γνωστός ηθοποιός στα 49 του χρόνια

Θλίψη προκαλεί η είδηση πως αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στα 49 του χρόνια. Αναφερόμαστε στον Verne Troyer, ο οποίος αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το ευρύ κοινό για τον ρόλο του ως «Mini-Me» στην κινηματογραφική σειρά κωμικών περιπετειών του «Austin Powers».

Ο Troyer πέθανε χθες, Σάββατο και ο θάνατος του ανακοινώθηκε από την οικογένεια του μέσω Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσαν στο προφίλ του μια φωτογραφία του και στη λεζάντα έγραψαν μεταξύ άλλων: «Με μεγάλη μας θλίψη

και με βαριά καρδιά σας γράφουμε ότι ο Verne πέθανε σήμερα». Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης στους οικείους του.

Η αιτία του θανάτου του δεν έχει διευκρινιστεί, όμως είναι γνωστό πως πριν από κάποιο διάστημα ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε λόγω αλκοολισμού. Επίσης, ερωτήματα προκαλεί και ένα κομμάτι της ανακοίνωσης του θανάτου του, στο οποίο η οικογένεια, αναφέρει: «Η κατάθλιψη και οι αυτοκτονικές τάσεις είναι προβλήματα πολύ σοβαρά. Δεν ξέρει κανείς τι μάχες δίνει ο καθένας με τον εαυτό του. Να είστε ευγενείς ο ένας με τον άλλο. Και να γνωρίζετε ότι δεν είναι ποτέ αργά για να βοηθήσετε κάποιον».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Verne Troyer (@vernetroyer) στις 21 Απρ, 2018 στις 12:58 μμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

«Η μητέρα μου ζήτησε συγγνώμη από τη Μαρία Κορινθίου γι’ αυτά που είχα πει»

Keywords
Τυχαία Θέματα