Προβλέψεις Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα η διάθεσή σου δεν είναι καλή, τα νεύρα σου πολλά και δεν θες ούτε να μιλάς, ούτε να ακούς τις φλυαρίες των άλλων. Κάποιος όμως θα θελήσει να τραβήξει την προσοχή σου χωρίς να αναλογιστεί στιγμή τις συνέπειες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Εσύ φταις που έχεις περιορίσει τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου στη δουλειά, επιλέγοντας την ασφάλεια και όχι την εξέλιξη. Αν δεν πάρεις εσύ στα σοβαρά αυτό

που αξίζεις δεν θα το κάνει κανείς. Είσαι έτοιμη για μια μεγάλη αλλαγή;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ίσως σήμερα βγει στην επιφάνεια ο σκοτεινός… χαρακτήρας σου που κρύβεις και μπορεί να πληγώσει ανεπανόρθωτα ακόμα και αυτούς που αγαπάει. Για να μη συμβεί αυτό προσπάθησε να είσαι ήρεμη και χαλαρή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή μέρα δεν είναι για κοινωνικότητες. Προτίμησε να αφοσιωθείς στην εργασία σου και να τελειώσεις τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και μην κάνεις το λάθος να βγεις βόλτα με τους φίλους σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η διάθεσή σου παρουσιάζει διακυμάνσεις καθημερινά. Χτες π.χ. ήθελες κοινωνική ζωή και φλερτ και σήμερα έξοδο με συγγενεις που δεν τους αντέχεις καθόλου. Υπομονή, θα περάσει κι αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η υγεία σου θέλει προσοχή το τελευταίο διάστημα, ακριβώς όπως και τα οικονομικά σου που λόγω πολλών υποχρεώσεων και άσκοπων αγορών έχουν κάνει φτερά. Να είσαι πιο συντηρητική στα έξοδά σου το επόμενο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Έχεις καλή διάθεση όμως ο σύντροφός σου φροντίζει να στην καταστρέφει το τελευταίο διάστημα. Αποτέλεσμα μια σειρά από εντάσεις και τσακωμούς. Αν θες να το αλλάξεις αυτό, πρέπει να πάρεις δραστικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Τελευταία νιώθεις πως η δουλειά σου είναι μια φυλακή. Δε θες να πας με τίποτα γιατί δεν περνάς καθόλου καλά, αφού αναγκάζεσαι να πνίξεις τον ενθουσιασμό και την όρεξή σου και να ακολουθείς τον διεκπαιρεωτικό τρόπο των συναδέλφων σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα σε συμβουλεύουμε να μην γίνεις ο ψυχολόγος των φίλων σου, αλλά για αλλαγή να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να φροντίσεις τις δικές σου ανάγκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αυτό το διάστημα κουβαλάς τόσο πολύ άγχος που νιώθεις το στομάχι σου να διαμαρτύρεται έντονα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να τα δεις όλα από τη θετική τους πλευρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Όταν βρίσκεσαι κοντά στο να πάρεις μια μεγάλη απόφαση, σαμποτάρεις τον εαυτό σου. Μαζεύεσαι, αγχώνεσαι και γεμίζεις ανεξήγητους φόβους. Αυτό θα συμβεί σήμερα και ελπίζουμε να κάνεις το σωστό και να μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να χαθεί.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν είσαι δεσμευμένος, το επόμενο διάστημα θα καταλάβεις πως ο έρωτας πρέπει να σε κάνει να νιώθεις χαρούμενη σαν παιδί και να πετάς στα σύννεφα και όχι μόνιμα αγχωμένη. Ξεκαθάρισε πρώτα τα πράγματα μέσα σου και κατόπιν μίλησε με το σύντροφό σου.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα