Θες να κρατηθείς σε φόρμα το Καλοκαίρι; Αυτοί είναι οι 5 ιδανικοί τρόποι!

Για εσένα που θες να απολαύσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές αλλά δεν θες να αφήσεις στην άκρη και τη γυμναστική -τόσο καιρό όλες μας χύνουμε ιδρώτα στα γυμναστήρια και δεν θέλουμε να πάει χαμένη όλη η προσπάθειά μας -σου έχουμε τα 5 σπορ που ενδείκνυται για την καλοκαιρινή περίοδο και θα σου επιτρέψουν να διατηρήσεις τη φόρμα σου χωρίς να χάσεις λεπτό από τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις!

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να συνδυάσεις την

άσκηση με τη διασκέδαση και τη χαρά, έτσι δεν είναι; Ας τα δούμε λοιπόν αναλυτικά:

#1.   Κολύμπι
Άσε τα κοκτέιλ, την ξαπλώστρα και την ηλιοθεραπεία και ξεκίνα τα μακροβούτια! Όσο πιο πολλά, τόσο πιο καλά.

#2.   Ρακέτες
Μπορεί να προκαλέσεις δυσφορία σε πολλούς λουόμενους, το σίγουρο όμως είναι ότι εσύ θα περάσεις τέλεια και θα γυμναστείς κιόλας! Οπότε μπροστά στα κάλλη δεν πειράζουν και λίγες παρατηρήσεις. Αν δεν το θες αυτό καθόλου, προτίμησε μια ώρα που δεν θα έχει πολύ κόσμο στην παραλία.

#3.   Beach volley
Ευκαιρία να περάσεις ευχάριστα χρόνο με την παρέα σου! Αν πάλι βρέθηκες μόνη στην παραλία, ακόμα καλύτερα… Είναι η τέλεια ευκαιρία για νέες γνωριμίες… Όλα θα αρχίσουν με την εξής ερώτηση… Μπορώ να παίξω μαζί σας;

#4.   Πεζοπορία
Απόλαυσε λίγες στιγμές χαλάρωσης κάνοντας πεζοπορία στη φύση! Και εννοείται μην ξεχάσεις την φωτογραφική σου μηχανή για να απαθανατίσεις τις ωραίες σου στιγμές συντροφιά με τις φίλες σου ή το αγόρι σου!!

#5.   Θαλάσσια σπορ
Πολλές οργανωμένες παραλίες σου παρέχουν τεράστια γκάμα επιλογών για να διαλέξεις! Έτσι θ α κάνεις κάθε φορά κάτι διαφορετικό και δεν θα βαριέσαι με τίποτα.

Δες ακόμα μερικά τέλεια και σχετικά  θέματα με την άσκηση και τη διατροφή και προσπάθησε να τα ακολουθήσεις πιστά: 

Kate Hudson: Το πρόγραμμα άσκησης και διατροφής που ακολουθεί καθημερινά!

Οι 3 απλές ασκήσεις των celebrities για να δείχνουν υπέροχες με κάθε φόρεμα!

6 ασκήσεις που θα κάνουν το στήθος σου να φαίνεται μεγαλύτερο!

Keywords
Τυχαία Θέματα