Θες να γυμνάσεις τέλεια τα χέρια σου; Ακολούθησε το παράδειγμα της Adriana Lima -βίντεο!

Η Adriana Lima είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα διασημότερα και ομορφότερα μοντέλα του πλανήτη που όλες την βλέπουμε και τη θαυμάζουμε τόσο στις πασαρέλες, όσο και στις καμπάνιες που πρωταγωνιστεί των κορυφαίων οίκων μόδας.

Η ίδια εκτός από τέλεια μαλλιά, μάτια και χαμόγελο, διαθέτει ένα φανταστικό σώμα. Αυτό φυσικά δεν είναι αποτέλεσμα μόνο καλού DNA αλλά υγιεινής διατροφής και σχεδόν καθημερινής γυμναστικής. Σε αυτό το θέμα θα σου δείξει πως να γυμνάσεις τέλεια τα χέρια σου για να μπορείς να φοράς γεμάτη άνεση και αυτοπεποίθηση τα μπλουζάκια και τα φορέματα που θα τα αφήνουν ακάλυπτα  στις βραδινές σου εξόδους.

Ναι, το Καλοκαίρι μπορεί πια να πέρασε, όμως το βράδυ σε ένα club σίγουρα θα αποχωριστείς τα βαριά ρούχα και θα μείνεις μόνο με τα απαραίτητα για να χορέψεις ανενόχλητη.

Δες την συντροφιά με τον trainer Michael Olajide Jr. και πιάσε… δουλειά! Το καλό είναι πως μπορείς να κάνεις τις ασκήσεις στο σπίτι σου, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, μακριά από το περιβάλλον του γυμναστηρίου που ξέρουμε πως δεν σου αρέσει καθόλου και σε κάνει να βαριέσαι πολύ.

Τι λες; Θα ακολουθήσεις πιστά το πρόγραμμά της για να γυμνάσεις τα χέρια σου; Εμείς πάντως το κάνουμε εδώ και αρκετό καιρό και η αλήθεια είναι πως ήδη έχουμε δει θεαματικά αποτελέσματα. Γι’ αυτό άλλωστε το προτείνουμε και σε εσένα.

Αφού το ξέρεις πια πολύ καλά, πρώτα δοκιμάζουμε κάτι και αν μας ξετρελάνει τότε καθόμαστε και το γράφουμε, ενώ αν μας αφήσει ασυγκίνητες δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να το κάνουμε και… πάμε γι’ άλλα.

Δες ακόμα μερικά τέλεια και σχετικά  θέματα με την άσκηση και τη διατροφή και προσπάθησε να τα ακολουθήσεις πιστά: 

Kate Hudson: Το πρόγραμμα άσκησης και διατροφής που ακολουθεί καθημερινά!

Οι 3 απλές ασκήσεις των celebrities για να δείχνουν υπέροχες με κάθε φόρεμα!

6 ασκήσεις που θα κάνουν το στήθος σου να φαίνεται μεγαλύτερο!

Keywords
Τυχαία Θέματα