Το french manicure της Bella Hadid έχει ένα μικροσκοπικό twist που θα σας ξετρελάνει

Το french manicure όπως σας έχουμε ήδη δηλώσει είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν στα νύχια. Οι celebrities το έχουν ήδη υιοθετήσει με πρώτη και καλύτερη τη Bella Hadid σε όλες τις εκδοχές. Τόσο το κλασικό όσο και με κίτρινο χρώμα στα tips. Φρόντισε μάλιστα αρκετές φορές να μας δείξει τα τέλεια nail looks μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και τώρα, λίγο πριν τα γενέθλια της που είναι στις 9 Οκτωβρίου επισκέφτηκε μία από τις διασημότερες nail artists,

την Mei Kawajiri (ναι είναι η ίδια που δημιούργησε το machy nail look στη Dua Lipa και τον αγαπημένο της) για να επιλέξουν μαζί το μανικιούρ που θα υιοθετήσει ενόψει του party που πρόκειται να κάνει.

Αποφάσισαν λοιπόν να αποκτήσει και πάλι το αγαπημένο της french mani αλλά με ένα μικροσκοπικό twist που είναι στ’ αλήθεια όμορφο, διακριτικό και chic. H Kawajiri ζωγράφισε στους αντίχειρες της Bella δύο B., το αρχικό του ονόματος της δηλαδή και μία τελεία. Η Bella μάλιστα αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο γράμμα κρύβει δύο έννοιες. Το όνομα της φυσικά αλλά και την αρχή από τη φράση “Be a Lady” που γράφει το δαχτυλίδι που φορά στον αντίχειρα της. Η ίδια μάλιστα στο story που ανέβασε στο Instagram με το εορταστικό της μανικιούρ σημείωσε επίσης “a boss ass lady tho”.

Όπως καταλαβαίνετε, βρήκαμε απίθανη την ιδέα της Hadid και φυσικά θα την υιοθετήσουμε άμεσα ακόμη κι αν χρειαστεί να γράψουμε μόνες το αρχικό γράμμα του ονόματος μας, κι ας μην έχουμε γενέθλια.

Αν το ζητήσετε από τη μανικιουρίστ στο επόμενο ραντεβού μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας χρώμα και όχι το μαύρο της Bella. Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε με το χρώμα που θα κάνετε στα tips το οποίο μπορεί να είναι παστέλ, neon ή ακόμη και σκούρο όπως καφέ, που είναι επίσης μεγάλη τάση ή μαύρο.

Κεντρική photo: Bertrand Rindoff Petroff/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Dua Lipa και Anwar Hadid: Μετά το ασορτί hair look ήρθε και το matchy manicure

Ο Δημήτρης Γιαννέτος δημιούργησε στη Maria Menounos το πιο απροσδόκητο χρώμα στα μαλλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα