Θες να αποκτήσεις το κορμί της Candice Swanepoel; 5 tips για να τα καταφέρεις!

H Candice Swanepoel είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα διασημότερα και ωραιότερα μοντέλα του πλανήτη, με υπέροχο πρόσωπο και τέλειο κορμί, αποτέλεσμα άσκησης και υγιεινής διατροφής.

Αν θες να αποκτήσεις και εσύ το σώμα της, ακολούθησε πιστά τα παρακάτω -τα έχει δηλώσει τόσο η ίδια κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της, όσο και ο προσωπικός της γυμναστής.

1. Να είσαι πιστή στο πρόγραμμά σου

Όταν γυμνάζεται είναι αποφασισμένη να φτάσει στο αποτέλεσμα που θέλει. “Πάντα ήμουν πολύ πειθαρχημένη με ό,τι έκανα. Μεγάλωσα κάνοντας μπαλέτο από μικρή ηλικία και έτσι ξεκίνησε όλο αυτό. Είμαι προετοιμασμένη όλο το χρόνο καθώς κάνω φωτογραφίσεις όλο το χρόνο”. Το μοντέλο γυμνάζεται για μια περίπου ώρα 4 φορές την εβδομάδα.

2. Να έχεις ποικιλία

“Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Τη μία θα κάνουμε λίγο πιλάτες, την άλλη γιόγκα, την άλλη ασκήσεις ισορροπίας και σταθερότητας και την άλλη λίγο μποξ. Πάντα αλλάζουμε τις κινήσεις και τις ασκήσεις που κάνει έτσι ώστε να γυμνάζουμε διαφορετικές μυικές ομάδες κάθε φορά”, έχει πει ο γυμναστής της.

3. Να πολεμάς σαν αληθινός πολεμιστής

Έκανε kickboxing στο παρελθόν το οποίο έκανε πολύ καλό στον κορμό της. Τώρα έχει προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο και προπονείται σαν πραγματικός boxer. Το μοντέλο αναμειγνύει το μποξ, το σκοινάκι και το μπαλέτο στοχεύοντας σε άλλους μύες κάθε φορά.

Να αφιερώνεις χρόνο σε κάθε σημείο του σώματός σου

“Όταν θέλουμε να δουλέψουμε την κοιλιά και τον κορμό της κάνουμε μποξ. Όταν μας ενδιαφέρουν τα οπίσθια χρησιμοποιούμε βαράκια για τα πόδια και δουλεύουμε με όλα τα σημεία των οπισθίων”, έχει τονίσει ο προπονητής της.

5. Διατροφή και πειρασμοί

Δε στερεί τίποτα από τον εαυτό της. “Τα πολύ λαδερά και αλμυρά φαγητά με κάνουν να αισθάνομαι άρρωστη. Έτσι, ότι τρώω μου κάνει καλό καθώς είναι οργανικό και φρέσκο. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο κάποιος πρέπει να με επιβλέπει για να μην φάω πάρα πολύ αυτό είναι το φυστικοβούτυρο και το παγωτό με γεύση σοκολάτα”.

Δες ακόμα: Οι 3 απλές ασκήσεις των celebrities για να δείχνουν υπέροχες με κάθε φόρεμα!

6 ασκήσεις που θα κάνουν το στήθος σου να φαίνεται μεγαλύτερο!

Keywords
Τυχαία Θέματα