«Θεωρώ υποτιμητικό να πάω στην κριτική επιτροπή ενός talent show»

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για τα χρόνια που περνούν, τη σχέση της με τον σύντροφό της αλλά και τις προτάσεις που έχει δεχθεί από talent shows.

Σχετικά με την ηλικία της και το πέρασμα των χρόνων, η Μαρία Ιωαννίδου είπε: «Είμαι αντιδραστικό στοιχείο, είμαι αιρετική της ζωής και ασυμβίβαστη παρ’όλο που μεγαλώνω και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν μου αρέσει να μεγαλώνω, εγώ κάλπαζα, πλέον δεν καλπάζω και αυτό δεν μου πάει. Δεν αποδέχομαι το γήρας».

Μιλώντας για τον σύντροφό της ανέφερε:

«Με τον Δημήτρη είμαστε πολύ καλά. Έχει μια πνευματικότητα και μια συντροφικότητα. Ναι, με ζηλεύει και μου αρέσει πολύ. Ψάχνει το κινητό μου, ανησυχεί όταν δεν καταλαβαίνει ποιος είναι στο κινητό. Εγώ δεν ζηλεύω και δεν ζήλευα ποτέ».

Όσον αφορά τις τηλεοπτικές προτάσεις, η Μαρία Ιωαννίδου είπε: «Έλεος! Έλεος! Η εθνική σας χορεύτρια είμαι εγώ. Η εθνική σας δασκάλα. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Το θεωρώ υποτιμητικό. Είναι υποτιμητικό για την Μαρία Ιωαννίδου Γερμανού. Το θεωρώ υποτιμητικό, τελείωσε. Μετά από τέτοια προσφορά στον χορό, τι; Ποιος;».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Φίλιππος Σοφιανός: Απαντά για τη φημολογούμενη σχέση του με την Τέτα Καμπουρέλη

Σπύρος Μπιμπίλας: «Πέρασα μία από τις χειρότερες ημέρες της ζωής μου, άρχισα τις ασπιρίνες»

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: «Για τον Λιγνάδη περίμενα να μπει στη φυλακή, για τον Φιλιππίδη όχι»

Keywords
Τυχαία Θέματα