Ανδρέας Ανδρεόπουλος: «Για τον Λιγνάδη περίμενα να μπει στη φυλακή, για τον Φιλιππίδη όχι»

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος, γνωστός και ως Τίμος Δράκος από τη Λάμψη, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο, το Metoo και τους ηθοποιούς που βρίσκονται στη φυλακή αλλά και την περίοδο εσωστρέφειας που πέρασε.

Για τη σχέση και τη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο: «Όταν έκανα τον Τίμο Δράκο στη Λάμψη υπήρξε μια διαφωνία καλλιτεχνικού επιπέδου με τον Νίκο Φώσκολο. Μου είχε τάξει έναν ρόλο και τελικά μου παρουσίασε έναν άλλον… Αρκετά χρόνια αργότερα, σε μια ιδέα που είχε

με τον γιο του, με ζήτησε, πήγα και δουλέψαμε μια χαρά. Είχα δεχτεί πολλές ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, υπήρξαν πολλές στιγμές που θαυμάστριες ξέφυγαν από τα όρια, έχω δεχτεί και επιθέσεις, να μου παίρνουν το μπουφάν…».

Για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου: «Είχαν έρθει φίλες μου ηθοποιοί να μου πουν ότι τους την έπεσε κάποιος του χώρου, έχω ακούσει πολλά τέτοια. Και από γνωστές και από λιγότερο γνωστές. Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες. Ίσα ίσα πολλά από αυτά τα γνώριζα, αλλά όχι σε αυτό το βάθος. Το ήξερα αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα έφταναν μέχρι εκεί. Για τον Δημήτρη Λιγνάδη το πίστευα ότι θα μπει στη φυλακή, για τον Φιλιππίδη όχι. Γενικά δεν ήταν πολύ καλά τα πράγματα για τον Λιγνάδη».

Για τη δύσκολη περίοδο που έζησε: «Υπήρξε μια περίοδος που κλείστηκα σε εμένα, μίλησε εκεί που έπρεπε, πήρα την αγωγή μου, έκανα τη θεραπεία μου και πλέον συνεχίζω την ενδοσκόπηση μόνος μου. Ο Κώστας Κόκλας ήταν ευεργέτης μου, έχει μεγάλη καρδιά, γνωριζόμαστε από παιδιά και στάθηκε δίπλα μου στα δύσκολα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Ανθή Σαλαγκούδη: «Είμαι στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων – Με τη γνώση που έχω τώρα, θα το έκανα νωρίτερα»

Αγγελική Νικολούλη: Συγκλόνισε η περιγραφή της για την υπόθεση του Γραικού – «Βρέθηκα πάνω από τον τάφο του»

Νότης Χριστοδούλου: 19 χρόνια μετά το Fame Story εξομολογείται για το talent show, την απώλεια της μητέρας του και τη ζωή του

Keywords
Τυχαία Θέματα