Θεοφανία Παπαθωμά: Επιστροφή στα έδρανα για την ηθοποιό – Ξεκίνησε μεταπτυχιακό

Ένα πολύ ευχάριστο νέο ανακοίνωσε η Θεοφανία Παπαθωμά στους διαδικτυακούς φίλους της, καθώς αποφάσισε να επιστρέψει στα έδρανα και να κάνει μεταπτυχιακό. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στο «Μαύρο Ρόδο», θα φοιτήσει στη Νομική Σχολή, κάνοντας μεταπτυχιακό στο Συγκριτικό Δίκαιο.

Η Θεοφανία Παπαθωμά είναι ευτυχισμένη και συγκινημένη με το επίτευγμά της, μιας και πραγματοποιεί ακόμα ένα όνειρο. Μπορεί στην ήδη απαιτητική καθημερινότητά της να προστέθηκαν τα μαθήματα και το διάβασμα, ωστόσο αυτό δεν πτοεί την ηθοποιό αλλά αντιθέτως της προσφέρει

χαρά και ικανοποίηση.

Οι διαλέξεις ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες, με τη Θεοφανία Παπαθωμά να δημοσιεύει στο προφίλ της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία μέσα από την αίθουσα του Πανεμιστημίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theofania Papathoma_official (@theofaniapapathoma_official)

«Κάθε φορά που περνάω από τη Σόλωνος κοιτάζω νοσταλγικά το Πανεπιστήμιο, τη Νομική σχολή. Και ήρθε επιτέλους η ώρα να μπω μέσα! Σήμερα ξεκινά το μεταπτυχιακό μου στο Συγκριτικό Δίκαιο. Η συγκίνηση μου είναι μεγάλη! Κι η χαρά επίσης!», έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά στην ανάρτησή της.

Καλή αρχή!

Διαβάστε ακόμα:

 Θανάσης Βέγγος: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε να δίνει συνεντεύξεις

 GNTM: Ανατροπή! Αποχώρησε οικειοθελώς ένα από τα φαβορί

 Φωτεινή Παπαθεοδώρου: «Για να προσεγγίσω τον ρόλο μου στο “Μαύρο Ρόδο” πήγα σε μοναστήρι»

Keywords
Τυχαία Θέματα