Θέλετε υπέροχες, τεράστιες βλεφαρίδες; Δείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε!

Οι βλεφαρίδες έχουν τον ίδιο τρόπο ανάπτυξης και αντιμετώπισης με τα μαλλιά σας που σημαίνει πως χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και παράλληλα μπορείτε να τις κάνετε να δείχνουν μεγαλύτερες και πιο έντονες με τη βοήθεια της σωστής μάσκαρα. 

Όπως ακριβώς όμως φροντίζεται τα μαλλιά σας ώστε να μακραίνουν ευκολότερα και να παραμένουν υγιή και λαμπερά το ίδιο πρέπει να κάνετε και με τις βλεφαρίδες σας. Μην τις ταλαιπωρείτε όμως και προσπαθήστε να

αποφύγετε όσο μπορείτε τις ψεύτικες ή τις πρόσθετες.

Οι ειδικοί είναι πάντα εδώ με τις καλύτερες συμβουλές κι εμείς με τη σειρά μας για να σας τις αποκαλύπτουμε. Δείτε λοιπόν στη συνέχεια όλα όσα πρέπει ή δεν πρέπει να κάνετε:

Μην τρίβετε τα μάτια σας: Είναι μια συνήθεια που έχετε οι περισσότερες ειδικά όταν είστε πολύ κουρασμένες ή χωρίς make up. Αυτό καθυστερεί τη σωστή ανάπτυξη της βλεφαρίδας και παράλληλα τις κάνει να πέφτουν περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Προσοχή το πρωί που ξυπνάτε.

Ζητήστε από τον γιατρό σας να σας προτείνει τις κατάλληλες βιταμίνες: Ειδικά αν τον τελευταίο καιρό οι βλεφαρίδες σας είναι πολύ αδύναμες. Όπως το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια, οι βλεφαρίδες θέλουν μια έξτρα βοήθεια ώστε να παραμείνουν δυνατές και υγιής. Η βιταμίνη Β είναι κατάλληλη για τη σωστή ανάπτυξη αλλά καλό είναι να το συζητήσετε με τον δερματολόγος σας.

Δοκιμάστε ένα eyelash serum: Στο αγαπημένο σας beauty κατάστημα σίγουρα θα έχετε προσέξει πως υπάρχουν οροί κατάλληλοι για τις βλεφαρίδες, με συστατικά που τις βοηθούν να μεγαλώσουν σωστά. Καλό είναι αυτός που θα επιλέξετε να περιέχει βιταμίνη Ε και πεπτίδια.

Χρησιμοποιήστε ειδικό, απαλό προϊόν ντεμακιγιάζ ματιών: Το σωστό είναι, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς να μην χρησιμοποιείτε το προϊόν ντεμακιγιάζ του προσώπου και στα μάτια. Προτιμήστε μια φόρμουλα ειδική για την ευαίσθητη, αυτή περιοχή, που είναι πιο ελαφριά και παράλληλα ενυδατώνει και φροντίζει τις βλεφαρίδες.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Αυτά είναι τα χτενίσματα που δείχνουν τέλεια όταν φοράτε μάσκα προστασίας!

Το κόκκινο κραγιόν της Michelle Obama κρύβει ένα δυνατό, πολιτικό μήνυμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα