Θέλεις να παρατείνεις τα προκαταρκτικά; Σου έχουμε τον τρόπο!

Όλοι ακόμα κι αν δεν το παραδέχονται αρέσκονται πολύ στα προκαταρτικά ερωτικά παιχνίδια, τα οποία μάλιστα είναι και υπεύθυνα για την ευχαρίστηση που θα έρθει στην συνέχεια όταν το ζευγάρι περάσει στο «κυρίως πιάτο».

Είναι σημαντικό λοιπόν να κάνεις τα παρακάτω:

Σκέψου το σεξ όλη την ημέρα
Τα προκαταρτικά μπορούν να ξεκινήσουν πολύ πριν εσύ ξεκινήσεις τις ερωτικές περιπτύξεις με τον σύντροφό σου. Κατά την διάρκεια της ημέρας (στα διαλλείματα σου, προσέχοντας μην χάσεις και την δουλειά σου) προσπάθησε να αφήσεις την φαντασία σου

όσο πιο ελεύθερη γίνεται. Φέρε στο μυαλό σου το σεξ με κάθε λεπτομέρεια και θα δεις ότι όταν συναντήσεις τον αγαπημένο σου τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και η μηχανή ήδη αναμμένη… Εκτός από αυτό μπορείς να ανακαλύψεις και τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάς στο σεξ.

Βάλε το μασάζ στο πρόγραμμα
Ένα χαλαρωτικό μασάζ είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσεις τις περιπτύξεις σου και για σένα αλλά και για τον παρτενέρ σου. προσπάθησε να κάνεις εσύ μασάζ σε εκείνον και αυτός σε εσένα. Μην φοβάσαι επειδή είστε ερασιτέχνες απλά βάλε πάθος και όλα θα γίνουν. Η αυτοπεποίθηση θα ανεβεί και η σύνδεση των κορμιών σας θα γίνει πολύ πιο εύκολη μέσα από ένα αισθησιακό μασάζ.

Πάρε τον έλεγχo
Μην υποκύπτεις σε αυτό που θέλει ο σύντροφός σου πάντα. Το κρεβάτι είναι υπόθεση και των δύο, οπότε αν θέλεις περισσότερα προκαταρτικά δείξε το με τον τρόπο σου και επέβαλε τον δικό σου ρυθμό. Μπορείς μάλιστα να του το ψιθυρίσεις στο αυτί εκτοξεύοντας τον ερωτισμό της στιγμής στα ύψη!

Ζήτα αυτό που θες
Οι περισσότεροι εραστές θέλουν να ικανοποιήσουν την παρτενέρ τους οπότε μην διστάζεις να ζητήσεις αυτό που θέλεις και με τον τρόπου που το θέλεις. Μην θεωρείς δεδομένο το τι προτιμάς γιατί όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι και δεν έχουν ούτε τα ίδια γούστα αλλά ούτε νιώθουν την απόλαυση με τον ίδιο τρόπο. Έτσι αν μένεις σιωπηλή και δεν «οδηγείς» τον εραστή σου σε αυτό που πραγματικά επιζητάς μάλλον θα μείνετε και οι δύο πολύ δυσαρεστημένοι.

Κρατήστε ο ένας τον άλλον σε εγρήγορση
Πολλοί άνδρες πηγαίνουν κατευθείαν στην συνουσία γιατί πιστεύουν πως δεν μπορούν να κρατηθούν «ενεργοποιημένοι» για μεγάλο χρονικό διάστημα. Προσπάθησε να αποβάλλεις αυτήν την σκέψη από το μυαλό του και να τον βοηθήσεις ώστε να του χαρίσεις μεγαλύτερη διέγερση. Συζητήστε το για να κρατήσετε ο ένας τον άλλον σε εγρήγορση χρησιμοποιώντας τα χέρια σας και θα δεις ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη…

Διαβάστε ακόμα: 7 sex tips που θα εύχεσαι να ήξερες ήδη

Keywords
Τυχαία Θέματα