Θεανώ Μπέλλα: Οι δύο θεραπείες που θα σας χαρίσουν συγκλονιστική λάμψη ενόψει των Χριστουγέννων

Βρισκόμαστε ήδη στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και αν θέλετε η επιδερμίδα σας να λάμπει στα parties που είστε καλεσμένες πρέπει να κάνετε κάτι όσο είναι καιρός. Ακόμη κι αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, μη σκάτε, υπάρχει λύση αρκεί να μάθετε τις θεραπείες που προτείνει η αγαπημένη μας celebrity facialist Θεανώ Μπέλλα.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν μια θεραπεία αναγέννησης της επιδερμίδας με ριζικό τρόπο για να γίνει σωστά και αποτελεσματικά η προετοιμασία πρέπει να ξεκινήσει από τώρα. Και λέγεται ΑΗΑ.

Τα AHAs είναι μία ομάδα μικρομοριακών φυσικών ουσιών που υπάρχουν σε υψηλά ποσοστά κυρίως σε φυτά και φρούτα. Ιδιαιτέρως πλούσιο σε AHAs είναι το mango, που περιέχει περίπου 6% γλυκολικό οξύ. Πλούσια είναι επίσης τα σταφύλια, ο χυμός λεμονιού) και  το ζαχαροκάλαμο.

Τα AHAs κάνουν στην επιδερμίδα το γνωστό χημικό peeling, δηλαδή μία έντονη αφαίρεση νεκρών στιβάδων (απολέπιση) από την εξωτερική επιδερμίδα. Το δέρμα ανανεώνεται σε βάθος, οι λεκέδες εξαφανίζονται, λεπτές γραμμές και ρυτίδες γεμίζουν με νέα ουσία ενώ παράλληλα δημιουργείται μια απίθανη ομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας.

Θεραπεία για τις γυναίκες που θέλουν άμεσο αποτέλεσμα λίγο πριν τις γιορτές

Η Θεανώ Μπέλλα δημιούργησε το Instant Lift, ένα πρωτοποριακό προϊόν σύσφιξης και αναδιαμόρφωσης της επιδερμίδας. «Μετά τα οξέα φρούτων που ήταν η πρώτη επανάσταση στα καλλυντικά και τις φόρμουλες  με εφέ botox που ήταν η δεύτερη σήμερα εξελίσσεται  η τρίτη γενιά επαναστατικών προϊόντων  που επιτυγχάνουν άμεσο lift σε 5 μόλις λεπτά, καθώς και μακροπρόθεσμη (σε 1-2 μήνες) αναδιαμόρφωση της επιδερμίδας. Αποτελέσματα που μέχρι πρόσφατα μπορούσαν να επιτευχθούν μόνο με παρεμβατικούς τρόπους όπως η μικροαπόξεση και το ιατρικό laser» λέει η Θεανώ.

ΧΧΧ

H άμεση σύσφιξη, στα 5 πρώτα λεπτά δράσης του, είναι η πρώτη εμφανής δράση του Instant Lift, του καλλυντικού προϊόντος που δημιούργησε η Θεανώ Μπέλλα. «Συγχρόνως αναπτύσσει και μακροχρόνια σύσφιξη. Με συστηματική χρήση (1-2 φορές την ημέρα) συμβαίνει μέσα σε 1-2 μήνες μια πιο μόνιμη αναδιαμόρφωση του δέρματος, που αποκτά νέο ανάγλυφο (resurfacing). To δέρμα γίνεται πιο γεμάτο και πιο ομοιόμορφο, με νεανική σφιχτή εμφάνιση, χωρίς λεπτές ρυτίδες, ενώ μειώνονται αισθητά και οι μιμικές ρυτίδες (έκφρασης)”.

Το Instant lift μπορεί να εφαρμοστεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα καλλυντικά (π.χ. σε συνδυασμό με κάποια κρέμα).

Πάνω από το instant lift είναι καλύτερα να απλωθεί μέικ απ σε μορφή πούδρας που δεν επηρεάζει τη μεμβράνη σύσφιξης που σχηματίζει ενώ παράλληλα μπορεί να εφαρμοστεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα καλλυντικά (π.χ. σε συνδυασμό με κάποια κρέμα).

Διαβάστε ακόμη:

Η Pantone ανακήρυξε το χρώμα του 2020 και πρόκειται για ένα από τα πολύ αγαπημένα σας στο μακιγιάζ

Η αλογοουρά της Serena Williams είναι ότι πιο πρωτότυπο έχετε δει μέσα στη χρονιά

Keywords
Τυχαία Θέματα