Μπέττυ Μαγγίρα για Στέλιο Χανταμπάκη: «Φοβήθηκε να μην ζήσει αυτό που έζησε το 2017»

Ο Στέλιος Χανταμπάκης πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το «Survivor All Star».

Τη στιγμή που έκανε την ανακοίνωση στο συμβούλιο του νησιού, ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε ότι του έχει λείψει πολύ η οικογένεια και τα παιδιά του και δεν αντέχει άλλο να βρίσκεται μακριά τους.

Τη συγκεκριμένη εξέλιξη στο reality επιβίωσης σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με την Μπέττυ Μαγγίρα να αναφέρει on air:

«Πιστεύω ότι όλοι ήξεραν ότι ο Χανταμπάκης πήγε εκεί τόσο μαζεμένος

με τον φόβο που κουβαλούσε από το 2017. Δεν ήθελε να συμμετέχει σε ίντριγκες για να μην ξαναβιώσει αυτό που έζησε το 2017. Ήταν πολύ χοντρό τότε και το βίωσε πολύ δραματικά. Για αυτούς που θέλουν να σε φάνε και να επιβιώσουν, μόλις δούνε μία κίνησή σου από εκεί που δεν μιλούσες καθόλου», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Δηλαδή μετέφερε στον Βασάλο την πληροφορία ότι είναι ερωτευμένη και δεν ξέρουμε αν το είπε παρά έξω. Αν το είπε μόνο στον Βασάλο, ποιο είναι το πρόβλημα και το κακό; Εγώ πιστεύω ότι ο Στέλιος φοβήθηκε να μην ξαναζήσει αυτό που έζησε το 2017. Για να μην με θεωρήσετε υπεύθυνο φεύγω. Για να κλείσει τα στόματα θα μπορούσε να πει κατά την άποψή μου ότι εγώ πέρασα πάρα πολύ δύσκολα το 2017, δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ, απείχα από τα πάντα για να μπορέσω να αποφύγω αυτήν την κατακραυγή που βίωσα μέσω Twitter, την επίθεση και δεν θέλω να το ξαναζήσω αυτό το πράγμα. Δεν μετέφερα τίποτα ή είπα αυτήν την πληροφορία που δεν είναι κάτι τρομερό και για αυτό σηκώνομαι να φύγω. Εκεί δεν θα μπορούσε κανένας να του πει τίποτα».

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Μακαλιάς: Του έσπασαν το αυτοκίνητο 

Γιώργος Λιάγκας: Πρωταγωνιστεί στο νέο videoclip της Νατάσας Θεοδωρίδου 

Βάσω Λασκαράκη για Λευτέρη Σουλτάτο: «Μου έχει μάθει να μη βαριέμαι, να μη σέρνομαι» 

Keywords
Τυχαία Θέματα