Θάνος Ασκητής: «Δεν θα “χειροκροτούσα” τον γιο μου, αν μου έλεγε ότι είναι gay και θέλει παιδί»

Ο Θάνος Ασκητής, ο οποίος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην περιφέρεια Αττικής στον βόρειο τομέα με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά, «Αττική μπροστά», παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Νανά Παλαιτσάκη.

Μέσα σ, όλα, ο σεξολόγος μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη, αποκαλώντας τον φαινόμενο, την ομοφυλοφιλία, καθώς και τη σχέση του με την σύζυγό του.

Όσα δήλωσε ο Θάνος Ασκητής στην κάμερα του Mega

«Ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να πει κάποιος ότι είναι ένα “φαινόμενο”. Η εκλογή του ως πρόεδρος κόμματος, έχει βαθύ προβληματισμό. Το σεξαπίλ και η προσωπική ζωή του Στέφανου Κασσελάκη έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην επιτυχία του. Πρέπει να φύγουμε από νευρώσεις και φοβίες μας, γιατί η ομοφυλοφιλία είναι υπαρκτή, φυσιολογική συμπεριφορά στη σύγχρονη κοινωνία και δεν πρέπει να μένουμε στα κλασικά στερεότυπα ότι ο άνδρας και η γυναίκα είναι τα πρότυπα.

Δεν θα χειροκροτούσα τον γιο μου, αν μου έλεγε ότι είναι gay και θέλει παιδί. Και δεν το χειροκροτώ με την έννοια ότι το “θέλω παιδί” σημαίνει είτε ότι θα υιοθετήσουν ένα ή θα πρέπει να βρεθεί μια γυναίκα για να περάσει το δικό του γονίδιο. Για εμένα το γονίδιο δεν περνά από δυο συστήματα ομόφυλα. Ζευγάρι είναι ο άνδρας και η γυναίκα που κυοφορούν και γεννούν».

Για την σύζυγό του, ο Θάνος Ασκητής ανέφερε: «Μαζί με τη σύζυγό μου διατηρήσαμε τη σχέση μας, αν και είχαμε “σύννεφα” και φορτίσεις. Δεν υπάρχει ”τέλεια σχέση”, έχοντας καταγράψει στο ιστορικό μου 70.000 ζευγάρια. Στην ερώτηση αν υπάρχει απιστία στα ζευγάρια, η απάντηση είναι «ναι”. Ένας γάμος μπορεί να συνεχιστεί αν ξεπεραστεί η απιστία».

Διαβάστε επίσης:

Μάγκυ Ταμπακάκη: Τα σοκαριστικά μηνύματα που δεχόταν για το παιδί της στα social media, όταν συμμετείχε στο «MasterChef»

Ανδρέας Μικρούτσικος για Μαρία Σολωμού: «Και πολλά είναι τα 10 λεπτά που εμφανίζεται στο “Fame Story”»

Ελένη Μενεγάκη για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Κάποιες φορές μας αφήνουν και κάποιες τους αφήνουμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα