Αλέξης Κούγιας: «Στα 51 μου γνώρισα και ερωτεύτηκα παράφορα την Εύη Βατίδου»

Ο Αλέξης Κούγιας κάθισε απέναντι από την Αθηναΐδα Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και μίλησε για διάφορες πτυχές της ζωής του. Ο επιτυχημένος δικηγόρος αναφέρθηκε στην περιπέτεια με τον καρκίνο, αλλά και στην προσωπική ζωή του και στους δύο γάμους του.

Μπορεί ο γάμος με την Εύη Βατίδου να είναι ευρέως γνωστός, με την οποία απέκτησαν και δύο παιδιά, ωστόσο αρκετά χρόνια πριν, ο ίδιος είχε παντρευτεί ξανά, όμως αυτή η γυναίκα πέθανε σε δυστύχημα σε ηλικία 26-27 ετών, γεγονός που τον βύθισε στη θλίψη.

Ο
Αλέξης Κούγιας για την πρώτη σύζυγό του, που «έφυγε» από τη ζωή

«Την πρώτη μου γυναίκα, που “έφυγε” από τη ζωή λίγο μετά τον γάμο μας σε ένα ατύχημα, την ερωτεύτηκα παράφορα. Πέθανε πολύ νωρίς, στα 26-27 χρόνια της. Ήταν Ισραηλίτισσα. Όταν “έφυγε” εγώ για πολλά χρόνια έζησα σε ένα ξενοδοχείο. Δεν πήγα σπίτι μου ποτέ, δεν ήθελα. Άφησα όλα τα πράγματά μου εκεί. Τώρα πέθανε η μητέρα της, κάποιοι κληρονόμησαν το σπίτι και με ειδοποίησαν να πάρω τα πάντα. Δεν έχω πάει ακόμα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την Εύη Βατίδου, με την οποία παντρεύτηκαν πολύ σύντομα: «Το μόνο που ήθελε η μαμά μου ήταν να κάνουμε τον «Χρηστάκη» και να παντρευτώ. Ήμουν 51 και δεν είχα παντρευτεί. Κάποια στιγμή, γνώρισα την πρώην γυναίκα μου, την οποία ερωτεύτηκα παράφορα και παντρευτήκαμε».

Ο Αλέξης Κούγιας για τη γνωριμία της μητέρας του με την Εύη Βατίδου

«Είχα ένα δικαστήριο στην Πάτρα και είχε έρθει μαζί η πρώην σύζυγός μου. Ενώ πηγαίναμε, σκέφτηκα να κάνω μια στάση για να γνωρίσω την Εύη στη μητέρα μου. Μπαίνουμε μέσα, της συστήνω την Εύη. Κάποια στιγμή εγώ πήγα προς την τουαλέτα και έρχεται η μαμά μου και μου λέει “μου αρέσει πολύ αυτό το κορίτσι”.

Μετά ακούω τη μαμά μου να ρωτάει την Εύη “δεν μου λέτε δεσποινίς, τι εργασία κάνετε;”. “Είμαι μοντέλο” της λέει και απαντάει η μαμά μου “Α κατάλαβα”. Παρ’ όλα αυτά, την αγάπησε τόσο πολύ, λαχταρούσε πολύ να έχει μια νύφη και επειδή ήταν και πολύ ωραίο κορίτσι, της άρεσε πολύ. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα πάνε καλά», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Καινούργιου: Η αδιαθεσία της στον αέρα – «Πες να με ξεματιάσει»

 Φωτεινή Πετρογιάννη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον μπαμπά της – «Πάσχει από άνοια»

 Νίκος Γεωργίαδης απαντά στη Φαίη: «Μου βγήκε αυθόρμητα, δεν έχω κανένα θέμα μαζί της»

Keywords
Τυχαία Θέματα