Θανάσης Ευθυμιάδης: Αποκάλυψε στο Πρω1νό το μυστικό της καλής ερωτικής σχέσης, αλλά και το νέο του εγχείρημα!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι ένα από τα πρόσωπα που μέσα από τη στάση ζωής που έχει επιλέξει να έχει, εμπνέει και ουκ ολίγες φορές η Φαίη μας έχει αναφερθεί στο πόσο θα ήθελε να συνεργαστούν στο μέλλον.

Ο ηθοποιός μέσω ζωντανής σύνδεσης μίλησε στη Φαίη μας και στο Πρω1νό το πρωί της Τετάρτης και αποκάλυψε πως γράφει βιβλίο μέσα στο οποίο αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στην αλλαγή του.

«Φαίη μου το αποκαλύπτω πρώτη φορά σε εσένα, γράφω ένα βιβλίο με όλα τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτή τη μεγάλη αλλαγή, απλώς θέλω να τα βάλω σε μια σειρά. Μεγάλη παρουσία η γυναίκα μου και μητέρα των παιδιών μου, η Άννα μου, που πραγματικά μετά από αυτή τη γνωριμία ένιωσα ότι είναι η ώρα να δω τα πράγματα αλλιώς», αποκάλυψε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ο ίδιος όπως λέει: «Το νόημα της ζωής το βρίσκω δίπλα μου, στα απλά πράγματα. Δεν χρειάζεται λεφτά για να βγεις στη βροχή να χορέψεις. Χρειάζεται να εκτιμήσεις τα απλά πράγματα και τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου», εξηγεί.

Ο ηθοποιός εξήγησε ακόμα πως μέσα από το βελονισμό κατάφερε να θεραπεύσει την ιγμορίτιδά του και σημείωσε πως: «Πρέπει να βρούμε την αιτία μιας αρρώστιας για να την αντιμετωπίσουμε».

Ενώ αποκάλυψε ποια είναι πρακτική που ακολουθεί για να διατηρεί ζωντανή τη φλόγα με τη σύζυγό του….

«Πλέον βλέπω τη γυναίκα μου και κάνουμε έρωτα, δεν κάνουμε σεξ. Πρέπει να αφήσουμε το σεξ στην άκρη. Αλλιώς τον άνθρωπό σου τον βλέπεις σαν ένα αντικείμενο εκτόνωσης και μόνο. Αν δεν τον δεις πιο ερωτικά τον άνθρωπό σου, αν δεν τον εξυψώσεις στην ιερότητα του ερωτικού τότε τον βλέπεις μόνο σαν σεξουαλικό αντικείμενο. Κοιτάς τον άνθρωπό σου στα μάτια. Είναι πολύ φθηνό και δωρεάν» είπε εξηγώντας ότι κάθεται οκλαδόν και αντικριστά με τη σύζυγό του ως μία πράξη να κρατούν τη σχέση τους ζωντανή.

«Από αγάπη κανείς δεν έπαθε overdose. Δοκιμάστε το και θα δείτε τι θα γεννηθεί. Αυτό που ακούγεται εύκολο δοκιμάστε το και θα δείτε πόσο δύσκολο είναι. Ας αφήσουμε τις οθόνες για λίγο», είπε ο ηθοποιός.

Δείτε τη συνέντευξή του:

Διαβάστε ακόμα:

“Ραγίζει” καρδιές ο Στρατός Τζώρτζογλου: “Ήμουν Αμερική όταν με πήραν και μου είπαν ότι η μαμά ‘φεύγει’. Την είδα μέσα από το κινητό και…”

Εντατικές εργασίες για το στήσιμο της “Φάρμας”: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες!

Η Χριστίνα Λαμπίρη αποκάλυψε στο “Πρω1νό” τον τίτλο της εκπομπής της και τη ζώνη προβολής της

Keywords
Τυχαία Θέματα