Θάλεια Ματίκα: Η πρώτη αντίδραση στις κάμερες μετά την είδηση ότι θα κλητευθεί στη δίκη Φιλιππίδη

Όπως όλοι γνωρίζουν, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, συνεχίζεται κανονικά.

Μάλιστα, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «T-live» πως το δικαστήριο έκανε ομόφωνα δεκτή την πρόταση του Εισαγγελέα να κληθούν να καταθέσουν οι κυρίες Θάλεια Ματίκα, Ζέτα Μακρυπούλια και Αλίνα Κωτσοβούλου. Από την πλευρά της η υπεράσπιση πρότεινε ακόμη δύο μάρτυρες, τον

Τάσο Χαλκιά και τη Ράνια Σχίζα.

Στην εκπομπή του Alpha μίλησε και ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος εξήγησε -μεταξύ άλλων- πως «η απόφαση του Εισαγγελέα και του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου να κάνει δεκτή την πρότασή της, δηλαδή να έρθει η κα Μακρυπούλια και άλλοι ηθοποιοί που συμμετείχαν σε πρόβες τον Σεπτέμβριο του 2008 σε συγκεκριμένο θεατρικό, όπου στο διάλειμμα καταγγέλλει μία κυρία ότι τη βίασε ο Πέτρος Φιλιππίδης».

Το πρωί της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου, η κάμερα της «Super Κατερίνα» συνάντησε την Θάλεια Ματίκα έξω από το θέατρο που παίζει, με την ηθοποιό να απαντάει μετά την γνωστοποίηση της είδησης ότι «δεν έχω πάρει ακόμη κλήτευση από το δικαστήριο», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως «όταν έρθει η κλήτευση από το δικαστήριο, θα βρεθώ εκεί και θα τα πω».

Να σας υπενθυμίσουμε πως η ηθοποιός, αναφερόμενη στον Πέτρο Φιλιππίδη (με τον οποίο είναι και κουμπάροι) στις αρχές του Σεπτέμβρη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» εξομολογήθηκε πως «ο Πέτρος Φιλιππίδης μας πάντρεψε στο δημαρχείο. Είχαμε να μιλήσουμε πολλά χρόνια, έχουμε διακόψει τις σχέσεις μας 9-10 χρόνια, δεν είχα καμία επαφή μαζί του. Με σόκαραν όλες οι καταγγελίες πολύ. Ήταν άνθρωποι που τους γνωρίζουμε όσοι βρισκόμαστε στον χώρο. Εγώ δεν είχα ιδέα για τα σεξουαλικά εγκλήματα, όταν άρχισα να διαβάζω τις καταγγελίες έλεγα “αν είναι δυνατόν”».

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα του Β’ κύκλου -Όσα θα παρακολουθήσουμε στο πρώτο επεισόδιο

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αράχνη εμφανίστηκε πάνω στο φέρετρό της -Βίντεο

Πρωινό μας: Πρώτο σε τηλεθέαση στο σύνολο και το δυναμικό κοινό

Keywords
Τυχαία Θέματα