Η Elsa Hosk γνωρίζει καλά από μόδα και μας δείχνει τα 5 φθινοπωρινά trends που θα γίνουν viral

Η Elsa Hosk είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα μας supermodels και διαθέτει υπέροχο στιλ που πάντα μας εμπνέει. Η ίδια έχει πολύ καλή σχέση με τη μόδα και της αρέσει να υιοθετεί όλες τις τάσεις της με τον δικό της τρόπο. Πρόσφατα δημοσίευσε τις παρακάτω φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram και μέσα από αυτές μας δείχνει τις top τάσεις της νέας σεζόν.

#1. Τοtal denim

Το total denim look είναι και φέτος στη λίστα με τις top

τάσεις αλλά ξέχνα τα ανοιχτόχρωμα τζιν και παίξε πιο πολύ με σκούρες αποχρώσεις, όπως κάνει και το γνωστό μοντέλο.

#2. Leather

Το δέρμα (πάντα vegan) κυριαρχεί στις ντουλάπες μας τις τελευταίες σεζόν και το ίδιο θα συμβεί και μέσα στο 2023. Η Elsa Hosk μας δείχνει ένα υπέροχο φόρεμα στο νέο hot μήκος (ελάχιστα πιο πάνω από τον αστράγαλο) και το συνδυάζει άψογα με δερμάτινη ζώνη, γόβες και layering στον λαιμό με αλυσίδες.

#3. Πορφυρά αξεσουάρ

Τι εννοούμε όταν λέμε πορφυρά αξεσουάρ; Όλα αυτά που είναι σε αποχρώσεις όπως κόκκινο, μπορντό, πορτοκαλί. Επένδυσε λοιπόν σε μια τσάντα σε έναν από αυτούς τους τόνους και θα μας θυμηθείς.

#4. Loafers

Αν έχεις σκοπό να αγοράσεις τώρα ένα ζευγάρι παπούτσια για τη νέα σεζόν θα σου πρότεινα να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι loafers. Είναι τα παπούτσια που θα φορέσεις πιο εύκολα στην καθμερινότητά σου και ταιριάζουν τόσο σε casual πρωινά looks όσο και σε βραδινές εμφανίσεις.

#5. Βaggy cargo παντελόνια

Αν το καλοκαίρι έφαγες λίγο παραπάνω μην αγχώνεσαι καθόλου. Κανείς δεν θα το καταλάβει καθώς η νέα μόδα στα παντελόνια είναι τα super baggy. Η Elsa Hosk επιλέγει ένα μπεζ cargo παντελόνι και το συνδυάζει άψογα με πράσινο πουλοβεράκι.

Διαβάστε περισσότερα:

Πώς φοράνε τα αγαπημένα τους πέδιλα γνωστές influencers το Φθινόπωρο;

Τα κοσμήματα που θα κυριαρχήσουν φέτος το Φθινόπωρο -Τα θέλουμε όλα!

8 office looks που θα μας κάνουν να ανυπομονούμε να πάμε στη δουλειά

Keywords
Τυχαία Θέματα