5 ανοιξιάτικες τάσεις που θα κυριαρχήσουν και μπορείς να φοράς από τώρα!

Η μόδα τρέχει με γρήγορους ρυθμούς και σύντομα θα κυκλοφορούν σε καταστήματα και e-shops ανοιξιάτικα ρούχα που θα ανανεώσουν το στιλ μας για μια ακόμα φορά. Φέτος οι σχεδιαστές δείχνουν έμφαση στα μάλλινα ρούχα και τα προτιμούν και τους ανοιξιάτικους μήνες. Αυτά τα trends μας αρέσουν ιδιαίτερα γιατί μπορούμε να τα φορέσουμε ακόμα και τώρα, μέσα στον χειμώνα.

#1. Πλεκτά polo shirts
Τα polo shirts μπορείς να τα βρεις σε κοντομάνικη αλλά και μακριμάνικη version και είναι ακόμα μια τάση

που επιστρέφει από τα παλιά.

#2. Floral πλεκτά
Τα μάλλινα πουλοβεράκια με φλοράλ σχέδια θα κυριαρχήσουν την ερχόμενη άνοιξη και μπορείς να αρχίσεις να τα φοράς από τώρα. Συνδύασέ τα με τζιν παντελόνια, με φούστες αλλά και με δερμάτινα σορτς.

#3. Ζακέτες με ζώνη
Οι κρουαζέ ζακέτες γίνονται τάση και όσο πιο oversized και άνετες είναι τόσο το καλύτερο. Θα τις φορέσεις με τα αγαπημένα σου skinny παντελόνια, με vinyl pants αλλά και με φούστες ή πάνω από φορέματα.

#4. Ugly sweaters
Ποιος είπε ότι δεν θα φορέσουμε τα ugly sweaters εκτός γιορτών; Μπορεί τα Χριστούγεννα να πέρασαν αλλά η τάση παρέμεινε και θα φορεθεί πολύ και την άνοιξη. Φρόντισε μόνο να επιλέξεις πουλόβερ που δεν έχουν χριστουγεννιάτικα σχέδια.

#5. Λεπτές μάλλινες ζακέτες
Ακόμα μια τάση που έρχεται από τα παλιά είναι οι λεπτές ζακέτες που θα φορεθούν κυρίως στην πιο κοντή εκδοχή τους! Τώρα τον χειμώνα θα τη φορέσεις με layers και την άνοιξη με τα αγαπημένα σου φορέματα και tank tops.

Διαβάστε ακόμα: Critic’s Choice Awards: Οι 10 πιο καλοντυμένες stars που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί- Ποιες celebrities μας εντυπωσίασαν με τις στιλιστικές τους επιλογές;

Οι πιο ωραίες καμπάνιες μόδας του 2020 μας δείχνουν όλα αυτά που θα φορεθούν…- Τα top trends μέσα από τις πιο δυνατές καμπάνιες

Τα ρούχα που μπορείς να «κλέψεις» από την ντουλάπα του συντρόφου σου! (VIDEO)- ΑΥΤΑ τα κομμάτια θα τα λατρέψεις και θα θέλεις να τα φοράς συνέχεια

Keywords
Τυχαία Θέματα