«Θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω το “Shopping Star”, μπορώ να κάνω τα πάντα»

Πριν από λίγες εβδομάδες έγινε γνωστό ότι η Βίκυ Καγιά ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με το Star και από τότε πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την παρουσίαση του «Shopping Star». Ανάμεσά τους οι: Μπέττυ Μαγγίρα, Γιώργος Καράβας και Ζενεβίεβ Μαζαρί.

Ένα πρόσωπο που θα το ενδιέφερε να παρουσιάσει την εκπομπή μόδας του Star, είναι η Κάτια Ταραμπάνκο. Η πρώην παίκτρια του GNTM έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τη συνέντευξη που

παραχώρησε στο «Night Out» ο Γιώργος Καράβας κι έφερε αντιδράσεις, αλλά και για το τέλος της Βίκυς Καγιά από το Star.

«Ο Γιώργος Καράβας ταιριάζει στην ελληνική τηλεόραση, έχει κοινό. Πρέπει να έρθει νέο αίμα στην τηλεόραση, γιατί κουράζεται ο κόσμος. Δεν μπορώ καν να φανταστώ το “Shopping Star” χωρίς την Βίκυ Καγιά. Θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω το “Shopping Star”, ξέρω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Όσον αφορά την εξομολόγηση που έκανε στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» για το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί, την ψωρίαση, η Κάτια Ταραμπάνκο ανέφερε: «Με έχει ταλαιπωρήσει η ψωρίαση στο παρελθόν, είναι ταμπού», αποκάλυψε το μοντέλο και συνέχισε: «Έμεινα χωρίς δουλειά στο modeling για μεγάλο διάστημα μέχρι να εξαφανιστούν τα σημάδια από το σώμα μου».

Διαβάστε επίσης:

Έγκυος στο δεύτερό παιδί της η Serena Williams

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κι εγώ έχω συμφιλιωθεί με την θηλυκή μου πλευρά»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου -Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου τους

Keywords
Τυχαία Θέματα