Σασμός: Η Θοδώρα μαθαίνει την αλήθεια για την ταυτότητα του Λευτέρη και φεύγει από το σπίτι

Συνταρακτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός».

Τρίτη 02 Μαΐου – Επεισόδιο 125

Η Καλλιόπη μοιράζεται με τον Αστέρη την ιστορία για την κατάρα που κατατρέχει τις δύο οικογένειες. Εκείνος, απορρίπτει τους ισχυρισμούς της και ζητά κάτι από την Αργυρώ, που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Η Θοδώρα μαθαίνει την αλήθεια για την ταυτότητα του Λευτέρη και, εξοργισμένη, φεύγει από το σπίτι. Την ίδια ώρα, ο Ευθύμης προσπαθεί να μαζέψει

τα κομμάτια του και να ανασυνταχθεί, ενώ η Τζένη είναι προβληματισμένη από τη συζήτηση που άκουσε μεταξύ Νικηφόρου και Μανόλη.

Ο Μαθιός συμφωνεί να βοηθήσει τον Παύλο να βρει την προέλευση του όπλου, τα πράγματα όμως δεν θα πάνε όπως τα περίμενε. Δύο απρόσμενες επισκέψεις θα ταράξουν τα σπιτικά τόσο των Βρουλάκηδων όσο και των Σταματάκηδων, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος

Σύμβουλος Σεναρίου Β. Χ. Σπηλιόπουλος & ομάδα σεναριογράφων

Επιμέλεια Σεναρίου: Μαίρη Ζαφειροπούλου

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.
Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.
Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Διαβάστε επίσης: 

Ελεονώρα Μελέτη: Αποκαλύπτει γιατί δεν δείχνει ποτέ το πρόσωπο της κόρης της στα social media

Eurovision 2023 -Κύπρος: Ο Andrew Lambrou έκανε την πρώτη του πρόβα -Βίντεο

Περιπέτεια υγείας για τη Νατάσα Καλογρίδη: «Για οκτώ ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο»

Keywords
Τυχαία Θέματα