Τέλος από τον “Ήλιο” ο Μάριος Αθανασίου -Το μήνυμα του ηθοποιού για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων

Τα γυρίσματα των ηθοποιών που συμμετέχουν στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Ήλιος», ολοκληρώθηκαν και μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα θα προβληθούν τα τελευταία επεισόδια του Α’ Κύκλου.

Ανάμεσα σε αυτούς που τελείωσαν τα γυρίσματά τους ήταν και ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος δεν θα βρίσκεται στο πρωταγωνιστικό cast τη δεύτερη σεζόν και ο ρόλος του ολοκληρώνεται φέτος.

Μάλιστα, ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει

τη σειρά και να ευχαριστήσει συντελεστές και συνεργάτες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Αθανασίου δημοσίευσε ένα βίντεο με την καλή του συνάδελφο Ευγενία Δημητροπούλου και έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα κλείνει ένας κύκλος για μένα. Μια χρονιά με όμορφες εμπειρίες και πολύ καλή συνεργασία. Είμαι χαρούμενος που δούλεψα με αυτό το ταλαντούχο παιδί, η Ευγενία Δημητροπούλου και όλους τους εξαιρετικούς συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Τον ΑΝΤ1 και την παραγωγή “Πεδίο”.

Σας ευχαριστώ όλους ανεξαιρέτως. Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν ίδιο. Το ταξίδι δεν σταματάει ποτέ. Καλή συνέχεια σε όλους και εύχομαι η επόμενη χρονιά της σειράς Ήλιος να είναι ακόμα καλύτερη. #hliosant1 @ant1tv @theanokyriaki @papamerikaterina #pedioproductions».

Δείτε την ανάρτησή του:

View this post on Instagram

A post shared by Marios Athanasiou (@athanasiou_marios)

Διαβάστε περισσότερα:

Σίσσυ Χρηστίδου: Δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για φέτος

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η εξομολόγηση για την απόφαση να γίνει ανάδοχος ενός αγοριού από την Κένυα

Θάνος Καλλίρης για Ναταλία Γερμανού: «Έπαθε παράκρουση, πέρασα δύσκολες μέρες…»

Keywords
Τυχαία Θέματα