Η Tory Burch έκανε μια απρόσμενη-αλλά τέλεια- beauty συνεργασία!

Αν υπάρχει μία beauty συμβουλή που θέλουμε πάντα μα πάντα να θυμάσαι είναι να μην βγαίνεις από το σπίτι αν δεν έχεις φορέσει το αντηλιακό σου – όχι μόνο το καλοκαίρι στην παραλία αλλά κάθε μέρα, μέσα στην πόλη.

Αυτό το μήνυμα  θέλει να περάσει και η Tory Burch μέσα από την beauty συνεργασία της, που

ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες στο Instagram: “Πριν μερικά χρόνια, σε έναν έλεγχο ρουτίνας που έκανα στον δερματολόγο, είχα την τύχη να ανακαλύψουμε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, ευτυχώς στην πολύ αρχή του”, γράφει η αγαπημένη fashion designer στο post της. “Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα, καθώς ο καρκίνος του δέρματος “χτυπάει” εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο, κάθε ηλικίας και τύπου επιδερμίδας. Τώρα είμαι ακόμα πιο συνειδητοποιημένη για τη σημασία του να φοράμε αντηλιακό καθημερινά και να κάνουμε τακτικά δερματολογικό έλεγχο”, εξήγησε – και με αυτό τον τρόπο ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Shiseido σε για δύο limited edition συσκευασίες του Ultimate Sun Protector Lotion 50+ και του Clear Sunscreen Stick SPF 50+.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tory Burch (@toryburch)

“Χρησιμοποιώ τα αντηλιακά της Shiseido εδώ και χρόνια – τα προϊόντα της προσφέρουν υψηλή προστασία και γίνονται ακόμα πιο αποτελεσματικά σε συνθήκες ζέστης αλλά και στο νερό. Απορροφώνται τέλεια και έχουν υπέροχη ευωδιά”, είπε η Tory Burch σε σχετική συνέντευξη που έδωσε στο InStyle

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tory Burch (@toryburch)

Το signature μπλε της αντηλιακής σειράς της Shiseido αλλάζει σε κίτρινο σε αυτές τις δύο limited edition συσκευασίες που στολίζει ένα χαριτωμένο floral print, εμπνευσμένο από τον αγαπημένο κήπο της Tory Burch στο σπίτι της στην Antigua, όπως αποκάλυψε η ίδια. “Ήθελα το σχέδιο να είναι προσωπικό και αισιόδοξο και για μένα, οι Δυτικές Ινδίες είναι συνώνυμο της ομορφιάς, της χαλάρωσης και της αληθινής χαράς”, εξήγησε.

Για να “συνοδέψει” τα limited edition αντηλιακά της Shiseido, η Tory Burch δημιούργησε τη Sprinkled Flower Collection που περιλαμβάνει μια tote bag, σανδάλια, ένα surf shirt, bikini top και πουγκάκι που φιλοξενεί τα προϊόντα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Kate Winslet θέλει να εμψυχώσει τις γυναίκες να αγαπούν αυτό που είναι

Η Kim Kardashian έδειξε στο Instagram τα αγαπημένα της extensions

Ψάχνεις το μυστικό για την τέλεια selfie; Η Camila Coelho αποκάλυψε το δικό της

Keywords
Τυχαία Θέματα