Τελέστηκε το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Πλήθος κόσμου στην Μητρόπολη Αθηνών -Φωτογραφίες

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα το μνημόσυνο για τις σαράντα ημέρες από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Λίγο πριν τις 11 κατέφτασαν στην Μητρόπολη Αθηνών η σύζυγός του, Άννα Μαρία και τα πέντε παιδιά τους, καθώς και οι αδερφές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και η Ειρήνη. Ο Παύλος έφτασε πρώτος συνοδευόμενος από την Μαρί Σαντάλ και στη συνέχεια ακολούθησαν ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Φίλιππος με την Nina

Flohr.

Στο μνημόσυνο δεν υπήρξαν αφίξεις γαλαζοαίματων, όπως συνέβη στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Οι προσκεκλημένοι ανέρχονται στους 250, μεταξύ αυτών πολιτικοί, συμμαθητές και φίλοι του εκλιπόντος.

Η κυκλοφορία στην Μητροπόλεως είχε διακοπεί από την πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να πραγματοποιηθεί με ομαλό τρόπο η προσέλευση των ατόμων που έδωσαν το «παρών» στην τελετή.

Μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε πριν από λίγες μέρες η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για το μνημόσυνο, έκανε γνωστό ότι δεν θα επιτραπεί σε κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης να εισέλθει στον Ιερό Ναό, όπως και έγινε.

Η ανακοίνωση της οικογένειας.

Σχετικά με την επικείμενη Επιμνημόσυνη Δέηση των 40 ημερών του βασιλέως Κωνσταντίνου που θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 11:00 πμ, παρακαλούμε όπως σημειώσετε:

Θα υπάρχει προκαθορισμένος χώρος στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης για τους εκπροσώπους του Τύπου οι οποίοι θα μπορούν να προσέρχονται με την επίδειξη της δημοσιογραφικής τους ταυτότητας ή ταυτοτήτων ΕΦΕ και Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου.

Εσωτερικά στο Ναό δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν εκπρόσωπο του Τύπου.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: «Εκεί φάνηκε σε όλους ποιος είναι ο Νίκος Κοκλώνης»

Λίτσα Πατέρα: Η on camera απάντηση για την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε η Μαρία Κορινθίου

Σεισμός στην Τουρκία: Νεκρός ο ποδοσφαιριστής Κριστιάν Ατσού

Keywords
Τυχαία Θέματα