Λίτσα Πατέρα: Η on camera απάντηση για την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε η Μαρία Κορινθίου

Σε μια ανακοίνωση-αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Τρίτης (14/02) η Μαρία Κορινθίου στον αέρα του «Πρω1νού» του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανακοίνωσε στους τηλεθεατές ότι θα απουσιάζει για ένα μικρό χρονικό διάστημα από το πόστο της στην εκπομπή, και αυτό γιατί το απόγευμα της ίδιας μέρας υποβλήθηκε σε μια χειρουργική επέμβαση.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου συνάντησαν την Λίτσα Πατέρα

και η ίδια απάντησε -μεταξύ άλλων-  για την κατάσταση της υγείας της Μαρίας Κορινθίου, καθώς και για το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με τα ψευδή δημοσιεύματα που ήθελαν την ηθοποιό να αποχωρεί από την πρωινή εκπομπή.

«Είναι μια χαρά η Μαρία Κορινθίου. Έκανε την επέμβαση και είναι εντάξει. Την αγαπάμε πολύ και την περιμένουμε να έρθει. Είναι μια χαρά! Αν κάποιοι έγραψαν κάτι που δεν ισχύει, καλό είναι να μην το ξανακάνουν. Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα που ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Δεν νομίζω να φύγω ποτέ από τον ANT1», τόνισε η Λίτσα Πατέρα στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ANT1.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφέρει εκνευρισμένος στον αέρα του «Πρω1νού» του ANT1: «Να πω ότι σήμερα κάθομαι εγώ εδώ. Λείπει η Μαρία γιατί υπεβλήθη σε μία εγχείριση, πήγαν όλα καλά, μίλησα μαζί της. Και να πω ότι είναι ντροπή, και να το προσέξουν και να το κοιτάξουν όλοι αυτό το πράγμα.

Δεν μπορεί να τελειώνει χθες η εκπομπή και να λέει ότι θα λείψει κάποιες ημέρες και οι τίτλοι σε κάποιο site –ντροπή και αίσχος- να είναι “βόμβα! Φεύγει η Μαρία Κορινθίου από το Πρωινό”, όταν η γυναίκα λέει ότι φεύγει για να κάνει εγχείρηση. Δεν μπορείτε να δημιουργείτε εντυπώσεις με θέματα υγείας. Έλεος πια!».

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός στην Τουρκία: Νεκρός ο ποδοσφαιριστής Κριστιάν Ατσού

Μαίρη Παναγάκου: Συγκλονίζει μετά την αυτοκτονία του γιου της: «Τον έντυσα γαμπρό στην κηδεία, φοβόμουν μη βανδαλίσουν το μνήμα του»

Αγγελική Νικολούλη: Σοκαρισμένη στον αέρα του «Φως στο Τούνελ» -«Αν επιβεβαιωθεί αυτό…»

Keywords
Τυχαία Θέματα