Τελευταία εκπομπή για το Πρω1νό: Η συγκίνηση της Φαίης στην έναρξη

Από την όμορφη Ερέτρια καλημέρισε τους τηλεθεατές του Πρω1νού η Φαίη, το πρωί της Παρασκευής. Μαζί με τους συνεργάτες της, επέλεξαν να ευχηθούν “καλό καλοκαίρι” στο κοινό της εκπομπής, εκτός στούντιο.

Στην έναρξη της τελευταίας εκπομπής, η Φαίη μας έδειξε το εντυπωσιακό ξενοδοχείο που τους φιλοξενεί σήμερα και στην συνέχεια συνάντησε τους συνεργάτες της. Ιδιαίτερα συγκινημένη, περιέγραψε πώς νιώθει και μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για την ομάδα της.

«Αυτό που με συγκινεί κάθε φορά και νομίζω και στις συνεντεύξεις, τώρα στο τέλος που θα έρθουν για κάποιες δηλώσεις για το τέλος της

σεζόν, είναι που με ρωτούν για το Πρωινό γιατί είναι πάρα πολλά χρόνια πια. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι οι άνθρωποι που είναι μπροστά από τις κάμερες, αλλά και οι άνθρωποι που είναι πίσω από τις κάμερες όλα αυτά τα χρόνια. Είτε ήμασταν στο Mega, είτε ήμασταν εδώ στον ΑΝΤ1, πονάνε την εκπομπή και την αγαπάνε. Αυτό είναι το ξεχωριστό. Δεν είμαι ούτε εγώ, ούτε οι άνθρωποι μπροστά. Οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες…», ανέφερε η Φαίη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Φαίη: Δείτε τι έκανε λίγο πριν ξεκινήσει η τελευταία εκπομπή του Πρω1νού!

Keywords
Τυχαία Θέματα