Προβλέψεις Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινά μια περίοδος που ότι κινήσεις σκέφτεστε να κάνετε θα τις μελετάτε πολύ καλά και θα γίνουν κάτω από άκρα μυστικότητα και όταν δείτε τα αποτελέσματα τους και είστε ικανοποιημένοι τότε θα είστε έτοιμοι να τις μοιραστείτε και με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιθετικότητα δεν θα λειτουργήσει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και καλό θα είναι να μην αφήσετε τις καταστάσεις να οδηγηθούν στα άκρα από λάθος χειρισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε κάποια νέα συναισθήματα για κάποιο

πρόσωπο και μπορεί να χρειαστούν αρκετές ημέρες για να πάρετε μια απόφαση για το πως θα προχωρήσετε πάνω σε αυτό το κομμάτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα είστε αρκετά αισιόδοξοι και οι γύρω σας θα χαρούν πολύ γιατί τελευταία η διάθεση σας δεν ήταν στα καλύτερα της -έτσι, δεν είχε συμβεί κάτι.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να χρειαστεί να αναδιοργανώσετε το σχέδιό σας και να αναβάλλετε μια εκδρομή ή ένα ταξίδι που έχετε προγραμματίσει. Μην στενοχωρηθείτε, θα το κάνετε σύντομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλετε ειλικρινείς και πειστικές απαντήσεις για κάποια θέματα που έχουν προκύψει με τον σύντροφο σας. Αν δεν σας τις δώσει, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα τα τινάξετε όλα στον αέρα.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε αισθητές σημαντικές αλλαγές στην προσωπικότητά σας και τον τρόπο με τον οποίο ασχολείστε με τον κόσμο γύρω σας τώρα. Ωστόσο, οι επιφανειακές σας καθημερινές υποθέσεις έχουν βαθύτερες και πιο σημαντικές επιπτώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια συμφωνία ενδέχεται να χρειαστεί περαιτέρω διαπραγματεύσεις για την οριστικοποίησή της.Ίσως χρειαστεί να συνεργαστείτε με κάποιον που έχει εντελώς διαφορετικές απόψεις από τις δικές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ρίξτε μια ματιά στον προϋπολογισμό σας και μην φοβάστε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας εάν συνειδητοποιήσετε ότι κάποια από τα έξοδά σας είναι εντελώς αδικαιολόγητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την υγεία σας έχετε παραμελήσει τελευταία και κάποια νέα που θα έχετε σχετικά με αυτήν δεν θα είναι πολύ καλά. Φροντίστε τον εαυτό σας και το σώμα σας γιατί δεν θα το κάνει κανείς άλλος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο φόβος, όπως πάντα, είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην επιτυχία. Πρέπει να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, αλλιώς, δεν μπορείτε ποτέ να εμπιστευτείτε τους άλλους. Αυτή είναι η αρχή για να καταφέρετε τα πάντα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να νιώσετε σαν να μην είστε σε θέση να προχωρήσετε, αλλά τώρα είστε σε θέση να σπάσετε το εμπόδιο που σας κρατά πίσω από τα όνειρά σας. Κάντε λοιπόν χωρίς δεύτερη σκέψη!

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα