Τέμπη: «Ραγίζει» καρδιές μητέρα αγνοούμενου -«Περιμένω ένα θαύμα που μάλλον δεν θα έρθει ποτέ»

Ο 23χρονος Ντένις Ρούτσι βρισκόταν στο μοιραίο τρένο που το βράδυ της Τρίτης (28/2) συγκρούστηκε στα Τέμπη με μια εμπορική αμαξοστοιχία.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (3/3), η μητέρα του αγνοούμενου μίλησε στην εκπομπή του Open, «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και -μεταξύ άλλων- ανέφερε ότι πλέον περιμένει μόνο ένα θαύμα…

«Δεν έχουμε καμία πληροφορία. Έχουμε δώσει δείγμα DNA και περιμένουμε… Έχει σταματήσει ο χρόνος. Περιμένω ένα θαύμα που μάλλον δεν θα έρθει ποτέ. Σήμερα θα είναι η τρίτη νύχτα και δεν έχουμε κανένα νέο.

Έχω

άλλο ένα παιδάκι 19 χρονών. Αυτή τη στιγμή ο αδελφός του είναι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά», είπε η μητέρα του Ντένις Ρούτσι στον αέρα της μεσημεριανής εκπομπής του Open.

Νωρίτερα, ο αδελφός του 23χρονού μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε ότι ο αδελφός του είχε πάει στο κυλικείο της αμαξοστοιχίας, καθώς εκεί είχε καλύτερο σήμα.

«Ήταν πολύ χαρούμενος, είχε πάει το τριήμερο κάτω να δει τους συγγενείς μας και την κοπέλα του. Έχουμε δώσει DNA δείγματα, θα μας ενημερώσουν μέσω τηλεφώνου. Ήταν στο 5ο βαγόνι, μίλαγε με τον πατέρα μου στο τηλέφωνο και κατά τις 23.00 το βράδυ κόπηκε η σύνδεση. Είχε πάει στο κυλικείο και βρισκόταν στο 1ο βαγόνι, ήταν η τελευταία μας σύνδεση.

Έχει καλύτερο σήμα μπροστά και για αυτό πήγε εκεί, για να μην βρίσκεται ακόμα, είναι εκεί. Ο πατέρας μου ήταν ανήσυχος αφού κόπηκε το σήμα. Τον έπαιρνε πίσω και ήταν απενεργοποιημένο. Είχε ένα αίσθημα ότι κάτι έγινε, είδε και τις ειδήσεις και πήγε από κοντά. Είδε πολύ κόσμο στον σταθμό Θεσσαλονίκης. Δε χάνουμε ελπίδες, περιμένουμε να δούμε», είπε -μεταξύ άλλων- ο αδελφός του αγνοούμενου στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Ξεσπά Ελληνίδα βουλευτής -«Επιχειρούν να με συνδέσουν με τον σταθμάρχη»

Τέμπη: Συγκλονίζει 20χρονος επιβάτης από το βαγόνι 3 -«Βρήκα ζωντανό ένα μωρό κάτω από το κάθισμά μου»

Γιάννης Μόρτζος για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»: «Θέλω να εκφράσω το παράπονο μου, δεν πήρα ποτέ…»

Keywords
Τυχαία Θέματα