Τέμπη: Ξεσπά Ελληνίδα βουλευτής -«Επιχειρούν να με συνδέσουν με τον σταθμάρχη»

Η είδηση του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη έχει σοκάρει το πανελλήνιο και έχει σκορπίσει απέραντη θλίψη.

Από το πρωί της Τετάρτης(1/3), τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχoυν κατακλιστεί από συγκινητικά μηνύματα και από αναρτήσεις θυμού και οργής, αφού κανένας δεν μπορεί να πιστέψει πως 57 συνάνθρωποί μας έχασαν τόσο άδικα και απρόσμενα τη ζωή τους.

Ανάμεσα σε αυτούς που έγιναν παραλήπτες αρνητικών σχολίων και μηνυμάτων, είναι και η βουλευτής Στέλλα Μπίζιου. Πριν από λίγες ώρες, η

ίδια προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και ανέφερε πως κάποιοι προσπαθούν να τη συνδέσουν με τον σταθμάρχη, εις βάρος του οποίου υπάρχει βαρύ κατηγορητήριο για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Την ώρα που όλοι πενθούμε τον χαμό δεκάδων ανθρώπων στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, κάποιοι άθλιοι προβοκάτορες με ονοματεπώνυμο επιχειρούν να συνδέσουν ευθέως το όνομά μου με την υπόθεση του Σταθμάρχη της Λάρισας, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ισχυρίζονται πως η κόρη του δουλεύει στο πολιτικό μου γραφείο.

Η αθλιότητα αυτή δεν έχει προηγούμενο και φυσικά δεν μπορεί να μείνει έτσι.

Θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη ζητώντας την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας και φυσικά θα κινηθώ νομικά εναντίον οποιουδήποτε άλλου τολμήσει να χρησιμοποιήσει το όνομά μου σε αυτή την τραγική υπόθεση», έγραψε η Στέλλα Μπίζιου στο Facebook.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Δαλάκα: Μιλά πρώτη φορά για το πώς γλίτωσε με τον Δημήτρη Φιντιρίκο από το δυστύχημα στα Τέμπη

Γιάννης Μόρτζος για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»: «Θέλω να εκφράσω το παράπονο μου, δεν πήρα ποτέ…»

Σπύρος Σταμούλης: Η εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα του -«Όταν συμβαίνει στη δική σου οικογένεια, είναι πολύ δύσκολα»

Keywords
Τυχαία Θέματα