Ευδοκία Τσαγκλή – Τέμπη: Σοκάρουν οι περιγραφές της μητέρας της -«Δοξάζω τον Θεό που η δική μου κόρη ζει»

Η πρώην παίκτρια του Big Brother, Ευδοκία Τσαγκλή, βρισκόταν μέσα στο τρένο -στο βαγόνι 3- που εκτροχιάστηκε στα Τέμπη, με αποτέλεσμα να χάσουν τις ζωές τους δεκάδες άνθρωποι.

Η ίδια περιέγραψε τις στιγμές τρόμους που έζησε, προσπαθώντας να προστατέψει το σώμα της από τα χτυπήματα και να κρατηθεί στη ζωή.

«Είχα μόλις προλάβει να καθίσω. Νοιώθω το βαγόνι να γυρνάει και εγώ να χτυπάω δυνατά το μέτωπο μου και τη μύτη μου σε σκληρή επιφάνεια. Ενστικτωδώς γίνομαι “μπάλα” για να προστατέψω το σώμα μου.

Παντού

ακούγονται ουρλιαχτά, φωνές και ελάχιστοι είναι εκείνοι που καταφέρνουν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους. Πιάνει αμέσως φωτιά και νοιώθω τις φλόγες πάνω μου. Καίγονται τα μαλλιά μου», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Ευδοκία Τσαγκλή στο Protothema.gr.

Το πρωί της Πέμπτης 2/3, η μητέρα της πρώην παίκτριας του ριάλιτι μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που βίωσε όταν της τηλεφώνησε η κόρη της.

«Το παιδί είναι ζωντανό, μπορώ να την αγκαλιάσω. Λυπάμαι για όλη την τραγωδία που έχει γίνει, για τα άλλα παιδιά και δοξάζω τον Θεό που η δική μου κόρη ζει», δήλωσε αρχικά στην Κατερίνα Κανούργιου και τους συνεργάτες της.

Και συνέχισε: «Επικοινώνησε η Ευδοκία μαζί μου από ξένο τηλέφωνο. Μου είπε με δύο λέξεις ότι μαμά ζω, έγινε μία τραγωδία, καίγεται ο κόσμος… κι έκλεισε».

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι «η Ευδοκία ταξίδευε μόνη της απλά μέσα στο τρένο γνώρισε μία άλλη κοπέλα και έκαναν παρέα. Η Ευδοκία είναι τώρα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, είναι δίπλα της ψυχολόγοι και ψυχίατροι και δεν της επιτρέπουν να μιλάει για το γεγονός».

Διαβάστε ακόμα:

Τέμπη: Εξαιρετικά δύσκολη η διαδικασία της αναγνώρισης των θυμάτων -«Στο νεκροτομείο υπάρχει ένας σάκος με διάσπαρτα μέλη»

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Οι φωτογραφίες αγκαλιά με τον πνευματικό τους που τους έφερε κοντά!

Τέμπη -Ανδρέας Αλικανιώτης: Συγκλονίζουν οι περιγραφές του 20χρονου που έσωσε 10 ανθρώπους

Keywords
Τυχαία Θέματα