Τέμπη: Επιβάτης από το βαγόνι 3 κατέβηκε 15 λεπτά πριν τη σύγκρουση -Η φωτογραφία που τράβηξε και προκαλεί ανατριχίλα

Στη θλίψη έχει βυθιστεί ολόκληρη η χώρα μετά την σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. Μέχρι στιγμής, οι νεκροί ανέρχονται στους 57, ενώ υπάρχουν δεκάδες τραυματίες και αγνοούμενοι.

Το πανελλήνιο παρακολουθεί εδώ και δύο 24ωρα συγκλονισμένο τις εξελίξεις, ενώ τα αγαπημένα πρόσωπα των επιβατών ξεσπούν μέσα από τα social media και τις τηλεοπτικές εκπομπές για αυτό που συνέβη.

Την ίδια ώρα, οι μαρτυρίες των ανθρώπων που βγήκαν ζωντανοί από το τρένο

σοκάρουν, ενώ από ώρα σε ώρα αναμένεται ο αριθμώς των νεκρών να αυξηθεί.

«Ήταν δύσκολο, καθώς βγήκαμε γιατί είχε σπάει κάπως η πόρτα και δεν ήταν εύκολη η έξοδος. Απλά υπήρχε ένα κενό και πηδούσαμε κάτω. Είχε πάρει φωτιά ήδη το τρίτο βαγόνι, ήταν στα δύο μέτρα. Λίγα λεπτά πριν από τη μοιραία σύγκρουση δεν είχαμε ακούσει τίποτα. Ούτε κάποια συνομιλία από αυτές που έχω ειπωθεί», εξομολογήθηκε 28χρονος επιβάτης που στάθηκε τυχερός και βγήκε ζωνταντός από το φονικό δυστύχημα.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» μίλησε νωρίτερα το πρωί ένας επιβάτης που επενέβαινε στο βαγόνι 3 και κατέβηκε 15 λεπτά πριν από την σύγκρουση. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Παπαϊωάννου τράβηξε μία φωτογραφία από το βαγόνι λίγο πριν αποβιβαστεί.

Ο ίδιος, εξήγησε στην εκπομπή ότι την τράβηξε στις 22:02, την ώρα που βρίσκονταν λίγο πιο έξω από τα Παλαιοφάρσαλα, δηλαδή τη στιγμή που η αμαξοστοιχία σταμάτησε περίπου για 15 λεπτά.


Η εν λόγω φωτογραφία, όπως είναι λογικό, προκαλεί ανατριχίλα.

«Ήμουν στο τρένο με έναν συνάδελφό μου, έγινε η σύγκρουση και ήμουν στο βαγόνι 3. Βρεθήκαμε με τα βαγόνια αναποδογυρισμένα να κρεμόμαστε με σπασμένα παράθυρα.

Είχε σφηνώσει το χέρι μου ανάμεσα στην καρέκλα και τον τοίχο. Ο συνάδελφός μου – καλά να είναι- κατάφερε να τραβήξει τις καρέκλες και να βγάλω το χέρι μου. Με βοήθησε να βγούμε έξω από το παράθυρο», δήλωσε άλλη επιβάτιδα από το βαγόνι 3 η οποία έζησε αυτή την «κόλαση» αλλά στάθηκε τυχερή.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Unsplash

Διαβάστε ακόμα:

Τέμπη: Ανιψιός γνωστού ηθοποιού ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας -Η σπαρακτική ανάρτηση

Μίνως Θεοχάρης: Η αποκάλυψη για την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε από οδηγό ταξί -«Άρχισε να γίνεται πολύ προσβλητικό»

Τέμπη: «Άκουσα τα τρία κορίτσια από την Καλαμπάκα να λένε ότι θα πάνε στο κυλικείο μέχρι να αδειάσει κάτι»

Keywords
Τυχαία Θέματα