Τέμπη: Το συγκλονιστικό σημείωμα για αγνοούμενο επιβάτη -«Αν έχεις φύγει, συγγνώμη, σε αγαπάω πολύ»

Δεκάδες είναι οι άνθρωποι που αγνοούνται μετά την σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη το βράδυ της περασμένης Τρίτης (28/2).

Τα μηνύματα για τους αγνοούμενους επιβάτες σοκάρουν και στην ενημερωτική εκπομπή του OPEN, «Ανοιχτή Επικοινωνία», οι παρουσιαστές, Χρύσα Φώσκολου και Μάνος Νίφλης διάβασαν μερικά από αυτά στον αέρα.

«Έβαλα το παιδί μου στο τρένο. Μου έδωσαν στάχτη και χώμα. Πώς θα θάψω το παιδί μου”;”Ελπίζω να βρεθείς και να είσαι καλά. Εύχομαι όλοι όσοι είστε εκεί ψηλά να είστε ήρεμοι και γαλήνιοι.

Να ξέρεις πως αν τελικά έχεις φύγει, συγγνώμη

για όλα και σε αγαπάω πολύ. Όλοι σε αγαπάμε και ευχόμαστε να είσαι καλά όπου και να είσαι», έγραφε το ένα από τα μηνύματα.

Όλες αυτές τις μέρες, τα ρεπορτάζ για αυτό το τραγικό δυστύχημα είναι συνεχόμενα, ενώ όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές προβάλουν διαρκώς μαρτυρίες ανθρώπων που επέζησαν μετά τη σφοδρή σύγκρουση των τρένων, αλλά και βίντεο με τις τραγικές φιγούρες των γονιών που έχασαν τα παιδιά τους.

Μέχρι στιγμής, οι νεκροί από την τραγωδία ανέρχονται στους 57, ενώ για νοσηλεία σε νοσοκομεία βρίσκονται δεκάδες τραυματίες.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη 2003: Συγκλονίζει ο Λυκειάρχης των 21 μαθητών – «Ένας δυνατός κρότος και χαθήκαμε στο σκοτάδι» 

Τέμπη – Αλεξία Κουβέλα: «Έσπασε» η πρώην παίκτρια του GNTM για την φίλη της που αγνοείται μετά το δυστύχημα 

Τέμπη: «Λύγισε» on air ο σύμβουλος διοίκησης του ΟΣΕ -«Ούτε στα μάτια δεν μπορώ να κοιτάξω τις μανάδες αυτές;» 

Keywords
Τυχαία Θέματα