Τέμπη -Μελίνα Μακρή για Πάολα: «Τα θύματα δε νομίζω ότι χρειάζονται χρήματα, δεν είναι σεισμοπαθείς»

Τέσσερις μέρες μετά το δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη, η Πάολα τραγούδησε κανονικά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Κάποια στιγμή, την ώρα που η γνωστή τραγουδίστρια ήταν πάνω στη σκηνή, αποκάλυψε στο κοινό πως τα χρήματα από τη συγκεκριμένη εμφάνισή της θα πάνε στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύονται οι περισσότεροι από τους τραυματίες της σύγκρουσης των δυο τραίνων.

Το βράδυ της Τρίτης (7/3), η Μελίνα Μακρή έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και -μεταξύ άλλων- τοποθετήθηκε για τους συναδέλφους της, που εμφανίστηκαν

στα νυχτερινά κέντρα λίγες ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα.

«Δεν μπορούσαμε να τραγουδήσουμε, ακόμα δεν έχει συνέλθει κανένας μας. Η ζωή συνεχίζεται βέβαια. Καλά, δεν το συζητώ για τις πρώτες ημέρες, όποιος πήγαινε κόντρα σε αυτό λάθος! Είναι ασέβεια, καλύτερα να κάτσουμε σπίτι μας με τέτοιο πένθος» είπε αρχικά η Μελίνα Μακρή.

Σχετικά με την Πάολα, που έκανε γνωστό ότι θα δώσει τα χρήματα από την εμφάνισή της στο νοσοκομείο της Λάρισας, η Μελίνα Μακρή απάντησε: «Τα θύματα δεν είναι αναξιοπαθούντες, είναι άνθρωποι που έχουν χάσει τα παιδιά τους. Δε νομίζω ότι χρειάζονται χρήματα, δεν είναι σεισμοπαθείς. Εγώ διαφωνώ με αυτό. Καλύτερα να κάτσουμε σπίτι μας και με τη σιωπή να τιμήσουμε τα θύματα».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (8/3) στον αέρα της εκπομπής «Happy Day».

Διαβάστε επίσης:

Λάκης Παπαστάθης: Έφυγε από τη ζωή ο σκηνοθέτης και συγγραφέας – Δύσκολες ώρες για τη σύζυγό του, Υβόννη Μαλτέζου

Εξερράγη η Ανθή Βούλγαρη: «Κανονίστε την πορεία σας, δεν σας ξεπλένει τίποτα!»

Σάκης Τανιμανίδης για Γιώργο Μαυρίδη: «Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν»

Keywords
Τυχαία Θέματα