Τέα Πρέλεβιτς μετά την κατάψυξη ωαρίων: «Νιώθω ευγνώμων για την εποχή που ζούμε»

Η Τέα Πρέλεβιτς εξομολογήθηκε πριν από λίγο καιρό δημόσια πως προέβη σε κατάψυξη ωαρίων, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να γίνει μητέρα, αν και όποτε το επιθυμήσει. Η επιχειρηματίας μοιράστηκε την ιστορία της με τους διαδικτυακούς φίλους της, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δώσει δύναμη σε όσες γυναίκες θέλουν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία.

Από τότε, η Τέα Πρέλεβιτς δέχεται συχνά σχετικά ερωτήματα, μιας και η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί ένα θέμα που απασχολεί πολλές γυναίκες. Πριν από μερικές ώρες, η ίδια έκανε μια νέα

ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram και αποκάλυψε όχι και τόσο διαδεδομένα στοιχεία για την εν λόγω μέθοδο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tea Prelevic (@teaprelevic)

«Πρόσφατα έμαθα ότι το πρώτο μωράκι που γεννήθηκε από κατεψυγμένο ωάριο ήταν πίσω στο 1986! Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ είχα την εντύπωση ότι η διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων ήταν μια νέα τεχνολογία – η πραγματικότητα είναι όμως ότι υπάρχει εδώ και πάνω από 30 χρόνια, κι εξελίσσεται διαρκώς!

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα άλλαξε και η νομοθεσία σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση & το ηλικιακό της όριο. Όλες οι γυναίκες μπορούν πλέον να καταψύξουν τα ωάριά τους – όχι μόνο για ιατρικούς, αλλά και για προσωπικούς λόγους (το λεγόμενο “social freezing”).

Θέλω να ξαναπώ άλλη μια φορά, με αφορμή τα παραπάνω, το πόσο ευγνώμων & τυχερή νιώθω για την εποχή που ζούμε… Η επιστήμη + η νομοθεσία βαδίζουν σταθερά προς το όφελος της σύγχρονης γυναίκας!», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Τέα Πρέλεβιτς.

Διαβάστε ακόμα:

 Britney Spears: Επιστρέφει στη μουσική με συνεργασία – έκπληξη!

 Μαρία Ηλιάκη: Δύσκολη περίοδος για την κόρη της – Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας

 Δούκισσα Νομικού: Επιστροφή στην πατρίδα του πατέρα της, τη Σχοινούσα

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα