Ταύρος: Πώς θα καταλάβεις ότι ενδιαφέρεται για σένα βάσει ζωδίου…

Οι Ταύροι είναι πολύ δυναμικά ζώδια και αρκετά παθιασμένα. Ωστόσο δεν δείχνουν πάντα το ενδιαφέρον τους προς μια γυναίκα ακόμα και αν αυτό είναι έντονο. Ο τρόπος που θα αντιδράσουν στο φλερτ ποικίλει ανάλογα με το ζώδιό σου.

Αν είσαι Κριός…
Ο Κριός έχει μια αδυναμία στους κριούς γιατί ταιριάζει απόλυτα μαζί τους. Θα καταλάβεις ότι τους αρέσεις επειδή θα σε προσκαλούν συνέχεια σε εστιατόρια και σε εξόδους για φαγητό.

Αυτός είναι ο τρόπος τους για να σε κερδίσουν.

Αν είσαι Ταύρος…
Οι Ταύροι ταιριάζουν πολύ με τους Ταύρους και μάλιστα η σχέση τους θα έχει ατέλειωτες στιγμές γέλιου και διασκέδασης. Θα καταλάβεις ότι ενδιαφέρονται όταν αρχίζουν να χαλαρώνουν και να δείχνουν ακόμα και τον πιο τρελό εαυτό τους.

Αν είσαι Δίδυμος…
Δεν θα ταιριάξεις απόλυτα με έναν Ταύρο αλλά αν τον δεις να επιμένει στο φλερτ τότε σίγουρα αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία. Μπορεί η σχέση σας να μην ξεκινήσει με πολύ πάθος και ενδιαφέρον, αλλά αν επιμείνετε μπορεί να βγει κάτι όμορφο από αυτήν που θα σας εκπλήξει.

Αν είσαι Καρκινος…
Δεν θα είσαι το απόλυτο match για έναν Ταύρο αλλά αν νιώσεις πως μαζί του γελάς τόσο που δεν μπορείς να κρατηθείς με τίποτα, τότε σημαίνει πως υπάρχει ένα είδος χημείας μεταξύ σας.

Αν είσαι Λέων…
Θα νιώσεις πολύ έντονη σεξουαλική ένταση και έντονο φλερτ όταν ένας Ταύρος βρίσκεται κοντά σου και ενδιαφέρεται για εσένα.

Αν είσαι Παρθένος…
Οι Ταύροι για κάποιο λόγο έχουν τεράστια αδυναμία στους Παρθένους και τους ελκύει η ιδιαίτερη προσωπικότητά τους. Είναι σίγουρο ότι θα αρέσεις σε έναν Ταύρο. Αυτό που δεν είναι σίγουρο είναι αν θα ανταποκριθείς στο κάλεσμά τους.

Διαβάστε ακόμα:

Οι 7 αλήθειες που πρέπει να ξέρεις αν είσαι ερωτευμένος με έναν Υδροχόο

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια του ζωδιακού κύκλου!

Αυτά είναι τα πιο άπιστα ζώδια που δεν συμμορφώνονται εύκολα…

Keywords
Τυχαία Θέματα