Σοφία Λεοντίτση: Η δημόσια στήριξη στη Χριστίνα Μπόμπα – «Πόσο σκουπίδια είστε ρε πίσω από τα κινητά»

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησαν να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά τους στην Αθήνα και να ταξιδέψουν μαζί με την οικογένειά τους στην Ιταλία. Το ζευγάρι άφησε τις δίδυμες κορούλες του στις γιαγιάδες και ξεκίνησε την εκδρομή του.

Η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram αρκετές φωτογραφίες από την απόδρασή τους, δίνοντάς μας έτσι μια γεύση από το πώς τα περνούν. Ανάμεσα στα σχόλια που δέχτηκε

η επιχειρηματίας, υπήρχαν και κάποια αρνητικά που κατέκριναν την επιλογή της να αποχωριστεί για λίγο τις κόρες της και να κάνει ένα ταξίδι.

Η ίδια, διαβάζοντας τα συγκεκριμένα μηνύματα, απάντησε στους επικριτές της σημειώνοντας: «Μανούλες παρακαλώ μην έχετε τύψεις να περνάτε χρόνο για εσάς! Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα και σε κανέναν».

Η Σοφία Λεοντίτση βλέποντας τα εν λόγω σχόλια, ξέσπασε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, τονίζοντας πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να απολογηθεί σε κανέναν. Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε πως και εκείνη έχει δεχτεί παρόμοια μηνύματα στο παρελθόν.

«Δικά σου είναι τα λεφτά ή τα παιδιά και σε νοιάζει τι θα κάνουν οι άνθρωποι; Μου ξυπνάνε μνήμες με κάτι τέτοιες, με το τι άκουγα εγώ ακόμα και όταν κρατούσε το μωρό στην αγκαλιά, τι κράξιμο έτρωγα… Πόσο σκουπίδια είστε ρε πίσω από τα κινητά...», έγραψε η Σοφία Λεοντίτση.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε ακόμα:

 Λευτέρης Πανταζής: «Ήμουν ο τελευταίος που έμαθε για τον γάμο της Κόνι και του Μάριου»

 Μυριέλλα Κουρεντή: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί μετά το Survivor

 Άγιος Παΐσιος: Όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου!

Keywords
Τυχαία Θέματα