Τάσος Κωστής: «Ο Γιάννης Μπέζος της είπε: με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να σε πάρω στη δουλειά»

Ο Τάσος Κωστής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» όπου μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά «Εκείνες και εγώ» που άφησε εποχή, ενώ παράλληλα έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με μια κοπέλα που «έκοψε» από την οντισιόν ο Γιάννης Μπέζος.

Όσα  είπε ο Τάσος Κωστής για το σκηνικό με τον Γιάννη Μπέζο

«Έρχεται μία κοπέλα και ήταν μία πολύ ωραία κοπέλα. Εμείς την βλέπαμε και την θαυμάζαμε καθώς είμαστε λάτρεις του ωραίου φύλου. Καθόμαστε κουβεντιάζουμε, λέμε

τα σχετικά, ο Γιάννης Μπέζος δηλαδή, γιατί εγώ ήμουν “δίπλα”, και σε κάποιο σημείο της λέει ο Γιάννης Μπέζος “ποια σχολή έχετε τελειώσει;” και εκείνη απάντησε “αχ δεν έχω πάει σχολή ακόμα”», είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

Και συνέχισε: «Δεν είχε πάει στη σχολή και ήρθε να παίξει. Πως θα πας, ανεκπαίδευτος; Σε ποιο επάγγελμα θα πας και θα σε πάρουν χωρίς προϋπηρεσία, χωρίς μία εκπαίδευση, μία σχολή, κάτι; Εδώ σερβιτόρος πας και σε ρωτάνε αν έχεις πάει κάπου, εάν ξέρεις να κρατάς το πιάτο ή αν θα το σπάσεις. Και έρχεται να παίξεις στην τηλεόραση έτσι;».

Όσο για το τι της απάντησε ο Γιάννης Μπέζος, ο Τάσος Κωστής αποκάλυψε: «Της είπε “με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να σε πάρω στη δουλειά, γιατί περιμένουν τόσα κορίτσια, που είναι εκπαιδευμένα και περιμένουν τη σειρά τους για να μπουν να παίξουν. Δεν θα τα αδικήσω αυτά. Πήγαινε σε σχολή, τέλειωσε και με το καλό, και όταν τελειώσεις να έρθεις, εδώ είμαι, να συνεργαστούμε”».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για τη φωτογραφία στην Παναγία της Τήνου

Φαίη: Οι αποκαλύψεις για τη γέννηση του μωρού των Μουζουράκη – Κόζαρη

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Ουγγαρέζος δεν μου κάνει τίποτα, είμαστε σαν φίλες»

Keywords
Τυχαία Θέματα