Vin Diesel: Θυμάται τον Paul Walker την ημέρα των 50ών γενεθλίων του – Η συγκινητική αφιέρωση στον αείμνηστο σταρ

18:31 14/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Vin Diesel δεν μπορεί να ξεχάσει τον πολυαγαπημένο φίλο του Paul Walker την ημέρα που θα γιόρταζε τα 50ά του γενέθλια αν ήταν στη ζωή.

Ο σταρ έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram όπου ανέβασε μία throwback φωτογραφία με τους δυο τους, όπου οι συμπρωταγωνιστές του “Fast & Furious” χαμογελούν στην κάμερα ενώ ο Walker έχει περάσει το χέρι

του γύρω από τον λαιμό του Diesel.

“Μια δεκαετία… δέκα ολόκληρα χρόνια… και όμως μοιάζει σαν χθες όταν σου τραγουδούσαμε τα χρόνια πολλά για τα 40!”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vin Diesel (@vindiesel)

“Ο κόσμος δεν είναι ο ίδιος αδελφέ… ως είδος, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αγωνιζόμαστε. Αλλά σε σκέφτομαι και χαμογελάω και ξέρω ότι όλα θα πάνε καλά” σημείωσε.

Ο Walker σκοτώθηκε τον Νοέμβριο του 2013 ως συνοδηγός σε αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού στην Καλιφόρνια. Ήταν 40 ετών.

Ο Diesel συνέχισε τη μακροσκελή του ανάρτηση γράφοντας: “Έψαχνα φωτογραφίες για να γιορτάσω αυτή την ιερή ημέρα. Αναμνήσεις αναβόσβηναν μπροστά μου, η μία καλύτερη από την άλλη… αλλά δεν μπορούσα να ξεπεράσω αυτή. Περίεργο, ο μικρός άγγελος μπήκε στο γραφείο και κοίταξε πάνω από τον ώμο μου. Αυτή είναι μια τόσο διαχρονική φωτογραφία, μπαμπά… μια που θα ζήσει για τις γενιές της ανθρωπότητας…, είπε.

Φυσικά δεν γυρνάω, χαχα δεν χρειάζεται να δει το παιδί τα μάτια του μπαμπά του. Καθώς φεύγει λέει: Γι’ αυτό θέλω να φτιάχνω αυτοκίνητα, γι’ αυτόν. Δεν είχε καν γεννηθεί ακόμα. Θα ήταν επτά μήνες αργότερα, όταν θα έλεγες στο συνεργείο και στην παραγωγή του Fast: ο Vin πρέπει να πάει στη Νέα Υόρκη για να παραλάβει τον γιο του. Είχες την ικανότητα να επαναπροσανατολίζεις τους πάντες, συμπεριλαμβανομένης μιας ολόκληρης παραγωγής, στα σημαντικά πράγματα της ζωής” εγκωμίασε τον φίλο του και συνέχισε:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vin Diesel (@vindiesel)

“Για μένα αυτή η φωτογραφία αντιπροσωπεύει τη στιγμή που κατάλαβα ότι θα ήμασταν αδέλφια για πάντα. Τον Ιανουάριο του 2010, το βράδυ πριν πάμε μαζί στην Αϊτή… το πάθος και η χαρά που είχες για να βοηθήσεις απλά τους ανθρώπους. Είπες ότι οι πρώτοι που ανταποκρίνονται δεν πρέπει να περιμένουν κανέναν… και ότι ήθελες να αφιερώσεις τη ζωή σου σ’ αυτό. Διασώστες… αυτός ήταν ο αληθινός σου εαυτός και τον μοιραζόσουν μαζί μου, με τον αδελφό σου. Χαχα. Μέχρι σήμερα, φαντάζομαι ότι αν έψαχνες στο λεξικό τη λέξη “διασώστης”, θα έβρισκες μια φωτογραφία σου. χαχα. Όσο κι αν θα ήθελα να πιστεύω ότι θα κόβαμε τούρτα και θα τραγουδούσαμε χρόνια πολλά για τα 50! Πιθανότατα δεν θα το κάναμε… γιατί θα ήσουν στο Μάουι ή στο Μαρόκο ή οπουδήποτε αλλού σε αυτόν τον πλανήτη όπου οι άνθρωποι έχουν ανάγκη.“

Ο Vin Diesel έκλεισε την ανάρτησή του γράφοντας: “Μου λείπεις… Σε αγαπώ και θα συνεχίσω να τιμώ την όμορφη ψυχή που είσαι. Χρόνια πολλά…”

Keywords
Τυχαία Θέματα