Τάμτα: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τη μαμά της -Ποζάρουν μαζί με την Έλενα Παπαρίζου

O Στέλιος Κουδουνάρης είχε τα γενέθλιά του πριν από λίγες μέρες και χτες το βράδυ (22/6) διοργάνωσε ένα party σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης.

Εκεί βρισκόταν και η Τάμτα, η οποία είχε μαζί της και τη μητέρα της. Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία τους από το party, ενώ μαζί τους πόζαρε και η Έλενα Παπαρίζου. Όπως θα δείτε και εσείς,

η ομοιότητας μεταξύ μαμάς και κόρης είναι μεγάλη.

Η γνωστή τραγουδίστρια χρησιμοποιεί κυρίως τα social media για επαγγελματικούς λόγους και σπάνια μοιράζεται φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή.

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Τάμτα είχε αναφέρει για τη μαμά της: «Έχω μια τρέλα από μικρή με τη μόδα, γιατί έραβε η μαμά μου. Υπήρξε μια περίοδος στη ζωή μας που επιβιώναμε από αυτό. Όλα μου τα παιδικά χρόνια θυμάμαι τη μαμά μου να κόβει και να ράβει.

Μάλλον το έχω πάρει από εκείνη. Δεν της άρεσε ποτέ να είμαι ίδια με τις υπόλοιπες. Παραδείγματος χάρη, στο νηπιαγωγείο είχαμε μικρές παραστάσεις κάθε Χριστούγεννα. Η μαμά μου δε με άφηνε ποτέ απλα ντυμένη. Ίσως το έχω πάρει από εκεί αλλά σίγουρα φταίει και η δουλειά που κάνω».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιάγκας: Εκτός εαυτού στον αέρα του «Πρω1νού» – «Με ενοχλεί να υπάρχουν τέρατα που βιάζουν παιδιά, εσάς σας ενοχλεί αυτό;»

Emilia Vodos: Απαντά στις δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή -«Έχει δικαίωμα να φαντάζεται πράγματα»

Δημήτρης Πανόπουλος: Αποχωρεί από το πάνελ της Γερμανού και «μετακομίζει» στον ΣΚΑΪ; Η απάντησή του

Keywords
Τυχαία Θέματα